2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Közélet
Maier Péter
2023.2.13 18:25
Olvasási idő  0:50

Kirúgtak egy 39 éves pedagógiai asszisztenst, mert a 15 éves szeretőjéről beszélt a TikTokon

Egy III. kerületi általános iskolában dolgozott.

Maier Péter
2023.2.13 18:25 Olvasási idő  0:50
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az Észak-budapesti Tankerületi Központ elbocsátott egy 39 éves pedagógiai assisztenst, aki a III. kerületi Krúdy Gyula Általános Iskolában dolgozott. A férfinak azért mondták fel a munkavállalói szerződését, mert a TikTok-csatornáján arról beszélt, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata. A férfi azt állítja, hogy csak viccből mondta mindezt.

„Ez olyan, mintha azzal tréfálkoznék, hogy egy kutyával szexelek. A videóimat egy ideje már 18-as karikával látom el, így a diákok nem férhetnek hozzá. Nem titok, vetkőzős videóim is vannak a csatornákon, de ezeknek semmi közük a munkához, nem mosom össze a magánéletemet a hivatásommal“ – fogalmazott a Blikknek.

 

A pedagógiai asszisztens több videóban is arról beszélt, hogy kapcsolata van egy 18 év alatti fiúval, aki nála 24 évvel fiatalabb. Ami a jogszabályt illeti, ahogy a Telex írja, Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, amennyiben az idősebb fél elmúlt 18 éves, legyen szó akár ellenkező, akár azonos neműek kapcsolatáról.

 

A vállaltan homoszexuális férfi TikTok-videóiban arról beszélt, hogy többször is megvádolták pedofíliával, de ő önmagát efebofilnak tartja, ami azt jelenti, hogy egy felnőtt vonzódik egy 15-19 éves emberhez.

 

Tamás Ilona Zsuzsanna, az Észak-budapesti Tankerületi Központ vezetője azt mondta a Blikknek, tiszteletben tartják a másságot, ám a videók tartalma, a 15 éves, diákkorú fiúról szóló kapcsolat bemutatása miatt nem engedhetik, hogy a férfi a gyerekek közelében maradjon.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: telex.hu Thumbnail:  Krúdy Gyula Általános Iskola Fb
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában közélet
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra