2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.2.6 10:46
Olvasási idő  0:40

Conor McGregor reagált Liam Neeson koboldozására

Bár valószínűleg itt le is főtt a nagy ír celebbeef.

Maier Péter
2023.2.6 10:46 Olvasási idő  0:40
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Ez [a UFC] számomra olyan, mint egy kocsmai verekedés. Tudom, hogy ezek az emberek azzal érvelnek, hogy „mi erre hónapokig képezzük magunkat“, de miért nem csinálják azt, hogy csak megfognak egy sörösüveget, és fejen ütik a másikat? Szerintem ez lesz a következő szintje a UFC-nek. Utálom. Az a kis kobold Conor McGregor, rossz hírét kelti Írországnak. Tudom, hogy nagyon fitt, emiatt csodálom, de amúgy nem bírom elviselni.“ – fogalmazott múlt szerdai Men's Health-nek adott interjújában az akciófilmek királya és az Igazából szerelem összetört szívű özvegye, Liam Neeson. 

 

 

 

A nagy ír celebbeef beindult (aztán le is csengett), egy nappal később McGregor is reagált arra, hogy a színész beleállt, bár az ő válasza ennél jóval visszafogottabb volt. „Büszke ír – örökké“ – írta egy zászlós emojival.

 

 

 

Liam Neesontól egyébként nem ez az első eset, hogy nem fogja vissza magát az interjúkban. 2019-ben arról beszélt nyilvánosan, hogy anno az utcákat járta, hogy megtaláljon és megöljön egy „fekete rohadékot“, mert úgy tudta, hogy az megerőszakolta az egyik ismerősét.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: nme.com Thumbnail:  Antony Jones/Getty Images for Spotify
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra