2022.11.1 16:16
Olvasási idő 1:13
Szécsi Krisztián

6 év után balladával tért vissza Rihanna

6 év után balladával tért vissza Rihanna
Forrás Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor/ Getty Images
ZENE RIHANNA

Több évnyi szünet után új dallal jelentkezett a barbadosi énekesnő.

6 hosszú és Rihanna nélküli év után olybá tűnik az énekesnő úgy látta, eljött a visszatérés ideje, ráadásul egy balladával. Sejthető volt, hogy megtörténik a várva várt comeback, legalábbis erről árulkodott 1 hónappal ezelőtti posztja Instagram-oldalán is, ami után nem sokkal hivatalosan is bejelentették, hogy ő lesz a 2023-as Super Bowl félidejének sztárja. Az internet népe azonnal mém- és TikTok-gyártásba kezdett azzal kapcsolatban, hogy vajon milyen dalokat fog előadni az énekesnő. Nem mintha nem lenne miből válogatnia, de legutolsó albumja, a 2016-ban megjelent Anti óta (amit egyébként a Grammyn jelöltek is Best Urban Contemporary Album kategóriában) kizárólag szépségápolási márkájára a Fenty Beauty-ra és legutóbbi projektjére, a SavagexFenty fehérnemű-brandre fókuszált és nem igazán foglalkozott a nekiszögezett kérdésekkel, hogy mikor is várható új zenei produktum tőle.

@jakemcb_ In all seriousness, can’t wait for Rihanna’s return!!!!! GIVE US THOSE HITS! #rihanna#music#superbowl#2023#superbowl2023#popculture#edit#tv#video#hun#dance♬ original sound - Jake

 

Ámde szerdán a Marvel Studios hivatalos Instagram-oldala érdekes teaservideóval érkezett a Fekete párduc 2-vel kapcsolatban, aminek végén egy 'R' vált ki az angol Wakanda Forever címből, azt pedig egy dátum is kísérte: 2022 október 28.

Mindenki azonnal tudta, hogy miről is van szó, hiszen az említett betű szinte az énekesnő kizárólagos szimbólumává vált.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Black Panther (@blackpanther) által megosztott bejegyzés

És a mai napon meg is kaptuk az új Marvel-film egyik betétdalát a Lift Me Up-ot. Stripped back melódia, finom vokál, valami egészen megfoghatatlan afrikai hangzásvilág, mindezek Rihanna hangjával vegyítve... nem igen panaszkodhatunk. Minket elvarázsolt az altatódalszerű szám. Reméljük, hogy ez csak a kezdet és hamarosan egy új albumot is hallhatunk az énekesnőtől, hiszen már évek óta keringenek pletykák egy új lemezről, viszont többen is úgy gondolják, hogy a Fenty-birodalom kormányzása, terhessége, majd anyai kötelességei állhatnak annak hátterében, hogy a rajongók nem tarthatják kezünkben a 9. Rihanna-albumot. 

Addig viszont a Lift Me Up-val kell beérnünk, de ezzel mégiscsak annyit üzen nekünk: itt vagyok.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Rihanna Fan Page (@bapgalriri) által megosztott bejegyzés

Felmérés:
Nektek bejön Rihanna visszatérő dala?
Naná!
Nem annyira.
Naná!
50 %
Nem annyira.
50 %