2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Szécsi Krisztián
2023.2.1 11:52
Olvasási idő  0:24

Bicikliutak, gyalogosok, meg ilyenek – Most aztán jól megmondhatod a véleményed a BKK-nak

Az M3-as metrópótló busz létjogosultsága után, most ismét a lakosság véleményét kéri a fővárosunk közlekedéséért felelős vállalat.

Szécsi Krisztián
2023.2.1 11:52 Olvasási idő  0:24
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Március 10-ig most bárki, aki Budapesten és környékén lakik, véleményezheti a fővárosunk közlekedéséi fejlesztésének érdekében kialakított tervezeteket, írja a BKK.

 

A Budapesti Mobilitási Terv 2030-ig jelöli ki a korszerűsítés irányvonalait, mely a modernizáción túl – micsoda véletlen – egyben lehetővé teszi bizonyos európai uniós források beengedését is. A tervezet főbb pontjai az aktív mobilitásra, a gyalogos közlekedésre és a kerékpározás feltételeinek javítására összpontosít.

Szóval, aki évek óta hivatalos úton is, nem csupán a Pesten hallottam Facebook-csoportban nyilvánítaná ki véleményét a nagykörúti kerékpárútról, most mindezt megteheti: a kérdőíveket a Célrendszer társadalmi egyeztetése és a Stratégiai Környezeti Vizsgálat társadalmi egyeztetése cím alatt tölthetjük ki a BKK oldalán.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Anadolu Agency / Contributor
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra