2023.1.31 17:56
Olvasási idő 3:42
Masszi-Rigó Csilla

Minden napra egy „mese” – Ezek a netflixes újdonságok várnak februárban

Minden napra egy „mese” – Ezek a netflixes újdonságok várnak februárban
Forrás Netflix
FILMEK + SOROZATOK FILMEK NETFLIX SOROZATOK

Újabb hónap, újabb sorozat- és filmdömpinggel áraszt el minket a Netflix. Visszatér Idris Elba, újra támad a hősszerelmes sorozatgyilkos, de az Outer Banks snecijei és egy új, sikeres magyar film is helyet kap a streaming-szolgáltató palettáján.

A tél utolsó, szürke hónapjában szinte minden napra jut nekünk egy-egy izgalmas, újonnan debütáló sorozat vagy film a Netflix kínálatában. Régi kedvencek és új sikerszériák kerülnek fel a streaming-szolgáltató gyűjteményébe, összeszedtük mi az, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni a következő hetekben. 

Február 1. 

Günther vagyona 

A világ legdrágább kutyája csaknem 400 millió dollárt ért, saját jachtja, olasz villái és 24 órás szolgálattal is rendelkezett. De minek köszönhetett egy négylábú ekkora felhajtást? a Netflix négyrészes dokumentumfilmjéből kiderül, érdemes mélyebbre ásni ha nem is a kutya, de gazdái történetében. 

Nyugati nyaralás

A nyolcvanas évek Magyarországán a veszprémi autószerelő, Mauer Gyuri és családja nem mindennapi kalandba keveredik a Balaton északi partján. A luxusvakáció persze nem jön magától, hiába hiszi azt a család, hogy ez lesz életük legpihentetőbb nyaralása, hamarosan nagy kalamajkában találják magukat.

Conan, a detektív: Hanzawa, a tettes

Sötét árnyék borul a bűnügyektől hemzsegő Beika városára. Egy titokzatos, rettegett bűnöző célja nem más, minthogy megöljön valakit, egy furcsa, tetőtől talpig feketébe öltözött detektív azonban mindent megtesz azért, hogy felgöngyölítse az ügyet. 

A szerelem színei (2021)

Itthon nem sokan láthatták a visszatérő Chad Michael Murray egyik két évvel ezelőtti romantikus filmjét, most viszont itt az alkalom catch upolni! Ha egy romantikus, kedves, vicces, a valósággal abszolút nem kompatibilis filmet szeretnél látni, ajánljuk ezt a kellemes kikapcsolódást nyújtó produkciót.   

Február 1-én jön még: Sokkal több, mint testőr 2. (2021), Egy bébiszitter naplója (2007), Girls5Eva (2021) 

Február 2. 

Freeridge 

A szintén netflixes „Az én környékemen”-című sorozat spinoffja a Freeridge, melyben két, egymással állandóan rivalizáló testvér, Gloria és Ines, valamint barátaik, Demi és Cameron életét követhetjük végig, akiknek sikerül egy olyan átkot elszabadítani, amely sötét szerencsétlenséget hoz az életükbe. 

Ezen a napon jön még: Make My Day (2023) 

Február 3. 

Jessica útja

Jessica Watson igaz története fiatalok millióit inspirálta, ő volt ugyanis a legfiatalabb ember, aki egyedül vitorlázta körbe a Földet. Hatalmas viharok, fület sértő csend és számtalan szép pillanat, a Jessica útja remek film lesz azoknak, akik szeretnek a karfába kapaszkodva pityeregni. 

Infiesto 

Egy kis bányászvárosban találnak rá a fiatal nőre, aki a rendőri bejelentések szerint hónapokkal ezelőtt eltűnt. Vajon mi történt vele? Két nyomozó erre, és még négy lány rejtélyes eltűnésére igyekeznek rájönni. 

Ezen a napon jön még: A viking farkas (2021), Stromboli (2022) 

Február 7. 

Az adószedő (2020) 

Egy helyi bűnözőnek dolgozó "adószedő"  és családja biztonsága komoly veszélybe kerül, amikor főnökének riválisa felbukkan Los Angelesben, és felforgatja az üzletet.

Február 8. 

Bill Russell: A legenda

A pályán Bill Russell olyan erő volt, akivel aligha lehetett bírni – egy bajnok, aki feláldozta magát a csapattársaiért és a kosárlabda szeretetéért. A pályán kívül Bill Russell az emberi jogokért folytatott harcban is meghatározó jelentőséggel bírt – együtt vonult a Martin Luther King Jr. mellett, úttörő szerepet vállalt a rasszizmus elleni küzdelemben. A dokumentumfilm az NBA-szupersztár és polgárjogi ikon figyelemre méltó életét és örökségét mutatja be.

A tőzsde királynői 

Két nő úttörő szerepet vállal az 1980-as évek kíméletlen kuvaiti tőzsdéjén – és beleköpnek a korrupt fiúk levesébe.

Február 9-én jön még: Kedves David (2023) , Apu, az intergalaktikus fejvadász (2023) 

Február 10. 

Te 

Joe Goldberg hamis személyazonossággal tér vissza az Oxford katedrájára, ezúttal pedig nem csak egy nőt fog az ujjai köré csavarni, hanem egy csapat egyetemistát ugraszt egymás ellen, miközben vakon, kegyetlenül keresi a szerelmet. 

Nálad vagy nálam? 

Reese Witherspoon és Ashton Kutcher jóbarátokként térnek vissza a képernyőre, egy hétvégére pedig helyet cserélnek. Míg egyikőjük Los Angeles-ben játszik bébiszittert, addig a másik a sosem nyugvó New York-ban talál rá a románcra. Na de vajon mi lesz a barátsággal? 

Ezen a napon és február 11-én jön még: Szeretnélek utálni (2023), Egy jó ember 10 napja (2023), Szerelmi gyorstalpaló (2023), Kifürkészhetetlen utak 2. (2023) 

Február 14. 

Néma csend 

Egy elszigetelten, vadrezervátumban élő vadász halálos macska-egér játékba keveredik, amikor a helyi seriffel együtt egy kegyetlen gyilkos nyomába erednek, aki évekkel ezelőtt elrabolhatta a lányát. Valentin-napra jó lesz? 

Perfect Match – Keresem a párom 

A tökéletes Valentin-napi műsor: azok a párok, akik összetartanak, hatalmat gyakorolhatnak mások felett. A Netflix új reality-jében régi produkciók szereplőivel is találkozhatunk, de vajon tud még újat mutatni nekünk egy szerelmen alapuló valóságshow? 

Február 14-én és február 15-én jön még: Mindenhova (2023), Re/Member (2022), Megint beléd szerettem (2023), Életünk szerelme (2023), Csak veled (1994), Teljes lendülettel (2023), Szerencsevadászok (1966), Afrikai királynők (2023), Az első alkalom (2023)

Február 17. 

Kiszolgáltatva 

Egy átlagos lány élete veszélybe kerül, miután elveszíti okostelefonját, életének legfontosabb adatai pedig egy illetéktelen kézbe kerülnek. 

Ezen a napon jön még: Egy lány és egy űrhajós (2023), A városőrök (2023)

Február 22. 

Kettős gyilkosság Dél-Karolinában 

A háromrészes dokumentumfilmben megdöbbentő tragédiák sora rázza meg egy összetartó dél-karolinai közösség életét, és rettenetes titkok kerülnek napvilágra a környék legbefolyásosabb családjáról.

Ezen a napon jön még: Triptichon (2023), Kóborlók (2023)

Február 23.

Outer Banks 3. évad 

Sokak kedvenc coming of age/ akciósorozata visszatér, a lakatlannak tűnő szigeten élő  snecik azonban nem adják fel a küzdelmet az igazságért és az aranyért, az új epizódokban pedig néhány váratlan szereplő is felbukkan majd. 

Ezen a napon jön még: Croodék: Egy új kor (2020), A nevem Chihiro (2023), 

Február 24. 

Szellem van a házunkban 

Egy Ernest nevű szellem kísérti Kevint és családját, a kísértet azonban egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. Amikor azonban Kevinék Ernest Kevin rejtélyes múltja után nyomoz, a CIA célpontjává válnak. Igazi sztárparádé érkezik a Netflixre David Harbour, Anthony Mackie és Jennifer Coolidge főszereplésével! 

Ezen a napon jön még: Ki elől menekültünk? (2023), Formula 1: Hajsza a túlélésért – 5. évad (2023)

Február 28. 

Luther: A lemenő nap

John Luthert (Idris Elba), a zseniális, de kegyvesztett londoni nyomozót nem hagyja nyugodni egy megoldatlan gyilkosság, ezért megszökik a börtönből, hogy levadássza a szadista sorozatgyilkost.