2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.1.30 11:18
Olvasási idő  0:31

Meghalt Lisa Loring, aki az eredeti Wednesday-t alakította

Legismertebb szerepe az ős-Addams Family sorozatban volt.

Maier Péter
2023.1.30 11:18 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Meghalt Lisa Loring színésznő, aki az első Wednesday Addams volt még a két évadot megélt, 1964 és 1966 között futó Addams Family sorozatban. Loring pár napja agyvérzés miatt került kórházba, ahol napokig tartották mesterséges kómában. Egy közeli ismerőse erősítette meg hírt a Facebookon, a bejegyzés szerint magas vérnyomás és a dohányzás is közrejátszhatott a színésznő halálában.

 

Lisa Loring ötéves volt, mikor megkapta a képregény alapján készült Addams Family sorozat egyik főszerepét. Gyerekszínészként rendkívül sikeres volt a Wednesday karakternek köszönhetően, később azonban nem kapott ennél nagyobb szerepet. 2015-ben került utoljára vászonra, a Doctor Spine című filmben.

 

 

Nemrégiben, amikor a Jenna Ortega által eljárt Wednesday-tánc népszerű lett, a Netflix-sorozat sztárja Jimmy Fallonnál árulta el, hogy Lisa Loring nagyban inspirálta őt az alkotáskor. Ortega egy posztban meg is köszönte Loringnak, hogy hozzájárult a feldolgozás sikeréhez.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  BC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra