2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.1.16 16:41
Olvasási idő  0:33

Emlékszel még, hogy Phineas és Ferb mindent kipróbáltak? – Úgy tűnik, van, amit még nem

A rajzfilm-sorozatból új évadokat rendelt meg a Disney.

Maier Péter
2023.1.16 16:41 Olvasási idő  0:33
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

40 új Phineas és Ferb-epizódot rendelt meg Dan Povenmire-től, a sorozat eredeti készítőjétől a Disney. Ez két új évadot jelent majd a 2008 és 2012 között futó rajzfilm-sorozatból. A hírt Ayo Davis, a Disney Branded Television elnöke jelentette be a Television Critics Association téli sajtókörútján. A megállapodás nem csak Phineasék történetének folytatására vonatkozik, ugyanis Povenmire másik műsora, a Hamster & Gretel is visszatér majd egy második évaddal. 

 

Egyelőre nem tudni, hogy a két leleményes mostohatestvér, na és persze Candace további kalandjai hol lesznek láthatóak, ugyanis a Disney Branded Television a Disney Channel, a Disney+, a Disney Junior és a Disney XD műsorait is gyártja. 

 

„Pályafutásom legnagyobb öröme volt látni, hogy gyerekek és szülők egész generációja szerette meg a Phineas és Ferb karaktereit és humorát. Alig várom, hogy újra belemerülhessek a műsorba, értük és egy teljesen új generációért egyaránt.“ - mondta Povenmire.

 

Dan Povenmire, a Phineas és Ferb fő alkotója 2011-ben Forrás: Carlos R. Alvarez/WireImage
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Disney XD via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra