ma 2024.10.24 13:58
Olvasási idő 0:57
Maier Péter

Liam Payne eljegyzésre készült egy kézzel írt jegyzet szerint, amit Kate Cassidy tett közzé az interneten

ARCOK HALÁL KATE CASSIDY LIAM PAYNE ONE DIRECTION

A múlt szerdán elhunyt popsztár influenszer barátnője, Kate Cassidy az Instagramon emlékezett meg Liam Payne-ről, ahol úgy fogalmazott: egy őrangyalra tett szert a One Direction énekesében.

Egy kézzel írt jegyzet alapján záros határidőn belül házasodni készült Liam Payne, a One Direction múlt héten elhunyt énekese.

Barátnője, Kate Cassidy nemrég egy Instagram-carouselt tett közzé az oldalán, amiben többek között egy Payne-nek írt üzenet, valamint egy cetli is helyet kapott, amire a 31 éves korában elhunyt popsztár azt írta: „én és Kate egy éven belül összeházasodunk/eljegyezzük egymást és örökké együtt leszünk“.

Neked volt a legkedvesebb lelked és a legvidámabb karaktered. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna a legjobb részemet. Nem tudok elképzelni egy napot sem a nevetésed és a szereteted nélkül. Annyi fényt hoztál az életembe. Néhány héttel ezelőtt egy gyönyörű estén kint ültünk, és kinyilvánítottuk a közös életünket. Magamhoz közel tartom az üzenetedet, még akkor is, ha azt mondtad, ne nézzem meg

– írja a levelében Cassidy, aki Argentínában is ott volt Payne-nel, viszont amikor az énekes lezuhant egy Buenos Aires-i szálloda erkélyéről, már nem volt az országban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kate Cassidy (@kateecass) által megosztott bejegyzés

„Mindig velem leszel. Egy őrangyalra tettem szert benned. Szeretni foglak életem hátralévő részében és azon túl is, mindenhová magammal viszem az álmainkat és az emlékeinket. Örökké a tiéd, Katelyn“ – zárja üzenetét az influenszer, akit a People szerint 2022 októberében láttak először együtt az énekessel.

Liam Payne múlt szerdai halála az idei év egyik legmegrázóbb zeneipari történése, amelyre nemcsak a One Direction tagjai, hanem rocklegendák is reagáltak. A történtek hatására az énekes szólódalai, valamint a fiúbanda slágerei új erőre kaptak a különböző toplistákon.

Kiemelt tartalom
Kilőttek a slágerlistákon Liam Payne és a One Direction zenéi Kilőttek a slágerlistákon Liam Payne és a One Direction zenéi ma 13:17 -kor