ma 2024.10.20 15:38
Olvasási idő 1:16
Krajnyák Petra

Liam Payne halálára való tekintettel elhalasztja turnéját Zayn Malik

ZENE LIAM PAYNE ONE DIRECTION ZAYN MALIK

„Figyelembe véve, milyen szívszorító veszteség ért ezen a héten, úgy döntöttem, hogy elhalasztom az amerikai Stairway to The Sky turnémat“ – írta az énekes Instagramon.

Liam Payne halálára való tekintettel elhalasztja szóló karrierjének első turnéját Zayn Malik, számolt be a BBC. Szombaton Zayn egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban, valamint az X-en (Twitter) is tudatta a hírt rajongóival.

„Figyelembe véve, milyen szívszorító veszteség ért ezen a héten, úgy döntöttem, hogy elhalasztom az amerikai Stairway to The Sky turnémat. Új, januári dátumokat fogunk kitűzni és ezeket hamarosan megosztom, amint mindent letisztáztunk“ – fogalmazott az énekes.

Egykori zenésztársa, Liam Payne halála miatt elhalasztja turnéjának hátralévő részét Zayn Malik. Tekintettel a héten átélt szívszorító veszteségre, úgy döntöttem, hogy elhalasztom a Stairway to the Sky turné amerikai szakaszát – jelentette be az X-en.
Egykori zenésztársa, Liam Payne halála miatt elhalasztja turnéjának hátralévő részét Zayn Malik. Forrás Instagram/@zaynmalik

Megnyugtatta rajongóit, hogy a korábban megvásárolt jegyeik továbbra is érvényesek maradnak. A 11 állomásos turné eredetileg október 23-án, San Franciscoban vette volna kezdetét, ezután Las Vegas, Los Angeles, Washington D.C. és New York következett volna. A turné második fele, mely az Egyesült Királyságban zajlik majd, november 20-án kezdődött volna.

Kiemelt tartalom
Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik 2023.3.13 15:54

Ahogy korábban írtuk, Liam Payne szerdán 31 éves korában vesztette életét, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. Az eset után a helyi lapok arról írtak, hogy a rendőrséget egy agresszív férfi miatt riasztották a helyszínre, aki kábítószer vagy alkohol hatása alatt állhatott. Payne 13-14 métert zuhant, és annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem volt lehetőség az újraélesztésre. Halálát helyi idő szerint 17 óra 11 perckor állapították meg.

Az énekesről a fiúbanda egykori tagjai, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan és Harry Styles közös közleményben, illetve a saját platformjaikon, külön-külön is megemlékeztek.

Zayn Malik, aki 2015-ben vált ki a zenekarból, úgy fogalmazott, azon kapta magát hogy hangosan beszél egykori bandatársához, remélve, hogy meghallja őt.

„Önző módon, nem tehetek róla, de azt gondoltam, hogy még annyi beszélgetés áll előttünk az életben. Sosem volt alkalmam megköszönni, hogy életem legnehezebb időszakaiban is támogattál. Amikor 17 éves gyerekként honvágyam volt, mindig ott voltál nekem a pozitív szemléleteddel és megnyugtató mosolyoddal, és tudtomra adtad, hogy a barátom vagy, és hogy szeretnek engem. Bár fiatalabb voltál nálam, de józanabbul is gondolkoztál. Önfejű voltál, határozott, és leszartad, megmondtad az embereknek, ha tévednek. Még akkor is, ha emiatt néhányszor össze is kaptunk. De ezért titokban mindig is tiszteltelek“ – írta az énekes.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés