ma 2024.10.17 9:01
Olvasási idő 0:35
Kovács M. Dávid

Budapesten forgat Eric André

FILMEK + SOROZATOK BUDAPEST CELEBSZPOTTING INSTAGRAM

Eric André egy "Budapest dump" című képválogatással kedveskedett a követőinek, ami tele van ikonikus budapesti helyszínekkel.

Budapesten tartózkodik és dolgozik Eric André amerikai színész, humorista és műsorvezető, a 2012-től 2023-ig futó The Eric Andre Show arca és névadója, derül ki a legújabb Instagram-posztjából.

A több mint tíz felvételből álló válogatásban feltűnik többek között a Szent István-bazilika belső tere, a budavári Mátyás-templom, a Zrínyi utca és az Október 6. utca sarkánál álló békebeli rendőr szobra, a Deák Ferenc téri Michael Jackson-fa, a Csengery utcai Pizza 420 logója, a Hell energiaital metrós hirdetései, valamint a Cipők a Duna-parton című holokauszt-emlékmű is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Eric Andre (@ericfuckingandre) által megosztott bejegyzés

A Telex szerint a 41 éves André egy Wicker című filmet forgat éppen Budapesten, noha a film IMDb-oldalán egyelőre nincs feltüntetve, ott egyelőre csak az Oscar-díjas Olivia Colman (A kedvenc, A korona) nevét találjuk, de a Variety egyik 2023-as cikke szerint Dev Patel (Gettómilliomos, Oroszlán, A zöld lovag) is szerepelni fog a moziban.