2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.1.10 17:07
Olvasási idő  1:26

Paris Hiltont is belekevernék a Britney Spears körül keringő sötét pletykákba

A pop hercegnőjét övező baljós jelek egyre csak gyűlnek.

Szécsi Krisztián
2023.1.10 17:07 Olvasási idő  1:26
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A hírhedt örökösnő, Paris Hilton nemrégiben születésnapon járt, melyet úgy döntött, hogy meg is oszt Instagram-profilján, ami azonnal felkeltette a Brintey Spears-fanok érdeklődését is.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

 

 

Ugyanis egy ideje már terjed az az internetes konspirációs elmélet, miszerint Britney Spears amerikai énekesnővel valami rendkívül tragikus dolog történhetett azóta, hogy tavaly végleg felszabadították apja gyámsága alól. A legtöbb rajongó ezt a bizarrabbnál bizarrabb Instagram-kontentekkel, értelmezhetetlen kiírásokkal, pörgős-táncos videókkal, random emojikkal kitakart meztelen képekkel és a semmiből megjelent, Britney fenti metsző fogai közötti réssel magyarázzák. A legszélsőségesebb nézetek szerint Britney Spears halott, és a pánik elkerülése végett marketing csapata felbérelhetett egy színészt, hogy játssza el a művésznő szerepét.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

 

Nem ez az első eset, hogy hasonló pletykák napvilágot látnak. Anno Avril Lavigne-ról is azt terjesztették, hogy már fiatalkorában elhunyt és azóta is csak egy imposztor próbálja elhitetni a világgal, hogy ő mindenki kedvenc rockerlánya.

Paris Hiltont (ugyanúgy mint Madonnát és Britney férjét, Sam Asgharit) egyébként azzal gyanúsítják, hogy cinkostárs Britney halálának eltusolásában, és a születésnapi fotók semmi másról nem tanúskodnak csak az egykori botrányhősnő tehetségéről a Photoshop terén.

 

Azoknak, akik kérdik: a képek egy része iPhone-nal készült, így elmosódtak. Egy alkalmazással próbáltam kiélesíteni, de eltorzultak a képek. Arra se akartam venni a fáradságot, hogy ilyenekre válaszoljak, ezeknek az összeesküvés-elméleteknek egy része teljesen nevetséges.

 

- reagált az őt ért vádakra Paris.

 

Az igazságot nyilván senki nem tudja igazán, vagy ha mégis, nem fogják felfedni a nagy nyilvánosság előtt. Mindenesetre pár hete egy másik Hilton, nevezetesen a 2000-es évek alatt regnáló, Hollywood első számú pletykafészkeként címkézett, Perez Hilton is érdekes nyilatkozatot tett egy live-jában a Britney-ügy kapcsán, melyben többek között reagált arra az elméletre, miszerint a popsztár halott.

 

@theholyspearit Perez talks more in response to his recent revelation about Britney on Live from Sunday morning 12/18/23. #britneyspears #whereisbritney #perezhilton #freebritney ♬ original sound - Richie

 

Ahogy a videóban is elmondja Perez, a legelborultabb ideák mind hamisnak bizonyulnak, viszont egyáltalában nem kijelenthető, hogy az énekesnő mentális állapota stabil lenne. A teljes történetet nem áll szándékában megosztani, mivel úgy véli az nem segítene Britneyn. Ez valóban igen bölcs döntés részéről, bár nyilván furcsa mindezt valaki olyannak a szájából hallani, aki egész vagyonát, szociális hálózatát annak köszönheti, hogy másokat pocskondiázott és döngölt a földbe.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  Fotó: Chris Polk/FilmMagic
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra