ma 2024.10.8 12:13
Olvasási idő 0:35
Masszi-Rigó Csilla

Válságba került Kanye West és Bianca Censori házassága, válást emlegetnek a közeli barátok

ARCOK BIANCA CENSORI HÁZASSÁG KANYE WEST VÁLÁS

Az ismerősök szerint pár héttel ezelőtt szakítottak egymással, Kanye West pedig már a válást tervezi, sőt, egyenesen Japánba költözne.

Közel két év után véget érhet Kanye West és Bianca Censori házassága, írja több közeli ismerős és barát beszámolója nyomán a TMZ.

A lap információi szerint West és Censori egyaránt azt mesélték a barátaiknak, hogy néhány hete szétmentek, a 29 éves építész pedig haza is utazott a családjához Ausztráliába, míg Ye többeknek is arról beszélt, hogy elválik Biancától és Tokióba költözik.

Westet már többször is látták egyedül a japán fővárosban, holott az elmúlt két évben szinte alig volt olyan alkalom, amikor a pár egymás nélkül jelent meg. A TMZ információi szerint a rapper és az építész 2022 decemberében házasodott össze Kaliforniában.

Ki vlaójában Bianca Censori, Kanye West felesége?
Forrás Arnold Jerocki/Getty Images

A válás hírét egyelőre egyik fél sem erősítette meg, a párt szeptember 20-án látták utoljára együtt. Ahogy korábban mi is írtuk, barátai elmondása szerint Censori teljes elnyomásban élt West mellett, aki nemcsak azt szabta meg, hogyan öltözködhet és táplálkozhat, de azt is kikötötte, hogy nem szólalhat meg nyilvános eseményeken.