ma 2024.10.7 10:56
Olvasási idő 0:59
Maier Péter

Milller Dávid súlyos orrsérülése miatt kiszáll a Sztárboxból

ARCOK BALAZS KICKS MÉDIA MILLER DÁVID RTL SZTÁRBOX TELEVÍZIÓ

Az idei Sztárbox hatodik versenynapja nem csak a meccsek miatt volt érdekes: Miller Dávid bekötözött arccal állt kamerák elé, hogy közölje, nem tudja folytatni a versenyt. Pachert Balázs kikapott, míg Herceg és Király Viktor meccse egyoldalúra sikerült.

Miller Dávid a felkészülés közben szerzett durva orrsérülése miatt kénytelen feladni a versenyt, jelentették be vasárnap a Sztárbox című műsorban.

Horváth Tamás – aki Millerrel küzdött volna meg a férfi könnyűsúly elődöntőjében – így ellenfél nélkül maradt, legalábbis egy darabig, ugyanis a szakmai team döntése szerint Sárközi Ákost rehabilitálják a versenybe, akit éppen Horváth ejtett ki a negyeddöntőben. Így Horváth és Sárközi újra meccselnek majd, ezúttal már az elődöntőkben.

Miller a felkészülés során szerzett olyan sérülést, ami után veszélyes volna folytatnia a versenyt. A vasárnapi műsorban bekötözött arccal mondta el: óriási szerencséje volt, hogy nem kellett nagy műtétet végezni rajta. A műsorvezető-énekes korábban, az évad első adásában Varga Ádámot verte meg, és azzal kvalifikálta magát az elődöntőbe.

Miller Dávid, miután legyőzte Varga Ádámot a Sztárbox könnyűsúlyú negyeddöntőjében
Miller Dávid, miután legyőzte Varga Ádámot a Sztárbox könnyűsúlyú negyeddöntőjében Forrás RTL Sajtóklub

A Sztárbox hatodik versenynapján két negyeddöntőt és egy elődöntőt rendeztek. A férfi könnyűsúly negyeddöntőjében Pachert Balázs és Sánta Laci lépett ringbe. Utóbbi négy menetben egyhangú pontozással jutott ez elődöntőbe.

Kiemelt tartalom
A Kabát FC a foci és a reality műfajának is teljes megcsúfolása, mégis az őszi felhozatal eddigi legszórakoztatóbb műsora A Kabát FC a foci és a reality műfajának is teljes megcsúfolása, mégis az őszi felhozatal eddigi legszórakoztatóbb műsora 2024.9.22 9:27

A férfi középsúlyban Herceg kiegyensúlyozott bokszolással, végig dominálva a meccset, a negyedik menetben technikai KO-val búcsúztatta Király Viktort.

A férfi nehézsúly elődöntőjében Noszály Sándor Pulai Imrével mérkőzött meg. Kettőjük csatája némi meglepetésre az első menetben dőlt el, amikor Noszály Sándor kiütötte ellenfelét, így ő jutott tovább a Sztárbox november 3-i szuperdöntőjébe.

A következő fordulóban, október 13-án, csap majd össze Horváth Tamás és Sárközi Ákos. Ugyanezen a napon a férfi középsúlyban Szecsei Valter Törőcsik Danival mérkőzik meg, míg férfi nehézsúlyban Mészáros András és Lmen Prala szállnak majd ringbe.

Ezek mellett lesz egy „Nagy visszatérők csatája“ is, amelynek keretében Czutor Zoli és Németh Kristóf bokszolnak majd.