ma 2024.10.6 11:46
Olvasási idő 0:41
Jókay Kristóf

Chappell Roan még mindig imádja a Sims 2-t, és nem fél beismerni

ZENE CHAPPELL ROAN THE SIMS VIDEÓJÁTÉK

Chappell Roan eddig is az egyik legszimpatikusabb popsztár volt, erre erősített most rá egy közönségtalálkozó alkalmával.

Teljesen jogosan merülhet fel bármelyik zenésszel kapcsolatban, hogy mégis milyen stílusban játszanak, amikor Simseznek. Normális családot csinálnak, órákig dolgoznak a karakterükön, medencékben kínozzák a Simeket, vagy megpróbálnak mindenkit teherbe ejteni? Úgy tűnik Chappell Roan a legutóbbi kategóriába tartozik.

@allthingschappell why does this not surprise me? 😭😭 q and a from arkansas #chappellroan#sims#sims4#sims2#foryoupage#fyp#foryou♬ original sound - All things Chappell 💓

 

Mint kiderült Roan inkább egy régisulis játékos, a 2008-ban megjelent Sims 2 Double Deluxe című kiadást pörgette legtöbbet.

Chappell Roan az elmúlt másfél évben lett szinte semmiből hirtelen az egyik legnagyobb sztár, amit leginkább egy kiváló lemeznek, illetve egy rendkívül önazonos előadói perszónának köszönhet. Mostanában több összetűzése is volt elborult rajongókkal és újságírókkal is, de ezekben általában teljesen jogos felháborodásának adott hangot. Az ilyen videók, mint a fentebbi jól megmutatják, hogy még mindig nagyon jó viszonyt ápol a közönségével. 

Kiemelt tartalom
Virágzik 2024-ben a recessziós pop: minél gyorsabbak a popslágerek, annál rosszabb a gazdasági helyzetünk? Virágzik 2024-ben a recessziós pop: minél gyorsabbak a popslágerek, annál rosszabb a gazdasági helyzetünk? 2024.9.20 13:17

Ennek a Tiktoknak szerintem a legérdekesebb része, ahogy arról beszél, hogy magára Chappell Roan karakterére is kicsit úgy gondol, mint egy Sims karakterre. Felöltözteti, elképzel köré egy világot, és abban kalandozik.