ma 2024.9.30 15:01
Olvasási idő 0:42
Szöllősi Anna

Amerikai dátumokkal bővült az Oasis visszatérő turnéja

ZENE AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK KANADA KONCERT MEXIKÓ OASIS

Az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban is el lehet majd csípni a Gallagher fivérek 2025-ös visszatérését.

Ahogy sejteni lehetett, és ahogy már korábban is többen megszellőztették, jövőre a Brit-szigeteken – vagyis az Egyesült Királyságon és Írországon – kívül is fellép majd a 16 év után újra összeálló Oasis.

A zenekar hétfőn az X-en jelentette be, hogy visszatérő turnéjukat a két dublini időpont után Torontóba, Chicagóba, a New York szomszédságában lévő East Rutherfordba, Los Angelesbe (Pasadenába), valamint Mexikóvárosba is elviszik.

„Amerika. Jön az Oasis. Van egy utolsó esélyed, hogy bebizonyítsd, mindvégig szerettél minket“ – írja a zenekar. A most bejelentett helyszíneken az Oasis előtt a Cage The Elephant fog majd játszani.

Ahogy arról többször is beszámoltunk, az Oasis augusztus végén jelentkezett a hírrel, hogy 15 év után újra összeáll, legalábbis egy turné erejéig biztosan. Első körben 17 fellépést jelentettek be öt helyszínre, Cardiffba, Manchesterbe, Londonba, Edinburgh-be és Dublinba, majd utólag ezekre rádobtak két további londoni koncertdátumot.

Kiemelt tartalom
Két újabb koncertet jelentett be az Oasis, de egyelőre egyikre sem vehet jegyet akárki Két újabb koncertet jelentett be az Oasis, de egyelőre egyikre sem vehet jegyet akárki 2024.9.5 13:05