ma 2024.9.20 11:22
Olvasási idő 0:40
Szöllősi Anna

Újabb előzetest kapott a Squid Game folytatása, ami ezúttal sem lesz leányálom

FILMEK + SOROZATOK DÉL-KOREA NETFLIX SQUID GAME STREAMING

Karácsonykor érkezik a "Squid Game" folytatása, ami a frissen kiadott előzetes alapján nem lesz visszafogottabb vagy kevésbé brutális az első szériánál.

Újabb előzetest kapott a Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életed) folytatása, ami bő három hónap múlva érkezik majd a Netflixre.

A Squid Game első évadában 456 anyagi gondokkal küzdő játékos szállt versenybe a 45,6 milliárd vonos (közel 12 milliárd forintos) fődíjért, a vesztesek azonban a legapróbb hibákért is az életükkel fizettek.

A második évadban három évvel később járunk: az első szériából ismert főszereplő, Szong Gihun (Lee Jung-jae) nem csupán visszatér, hanem egyenesen bosszút forral a véres játék készítői ellen, ehhez azonban a 456-os számú játékosnak ismét játszania kell.

A Hvang Donghjok által írt és rendezett dél-koreai produkció a Netflix legsikeresebb sorozata lett, a 2021-es megjelenést követő első négy hétben több mint 1,6 milliárd órát töltöttek vele a nézők, majd bezsebelt 14 Emmy- és három Golden Globe-jelölést is.

Noha az alkotók eleinte csak egy évadot terveztek, az elképesztő siker miatt végül nem sokat gondolkodtak a folytatáson. A Squid Game második évada december 26-án – karácsonyi ajándékként – érkezik a Netflixre.

A Squid Game második évadának új előzetesét itt tudod megnézni: