2024.8.1 16:02
Olvasási idő 0:54
Masszi-Rigó Csilla

Karácsonyi ajándékként érkezik a Squid Game második évada

FILMEK + SOROZATOK DÉL-KOREA NETFLIX SOROZATOK SQUID GAME STREAMING

December 26-án érkezik a "Squid Game" második évada – jelentette be egy videóval a Netflix. A történet ezután még egy további folytatást fog kapni, de a harmadik széria egyúttal le is zárja a cselekményt.

Lesz mit ünnepelni az év utolsó hónapjában, és nem csak a karácsonyt: december 26-án érkezik ugyanis a Squid Game – Nyerd meg az életed második évada. Ezt a Netflix egy rövid videóval hozta a világ tudtára.

A dél-koreai Hvang Donghjok (Hwang Dong-hyuk) sorozatának folytatásában az első évad (anti)hőse, az I Dzsongdzse (Lee Jung-jae) által megformált 456-os játékos három évvel azután, hogy ép bőrrel megúszta a kihívásokat, újra a játékban találja magát.

Három évvel a Squid Game megnyerése után a 456-os játékosnak továbbra is eltökélt szándéka, hogy megtalálja a játék mögött álló embereket, és véget vessen a gonosz időtöltésnek. A keresést a vagyonából finanszírozza, és a legkézenfekvőbb helyen kezdi: megkeresi az öltönyös férfit, aki a metróban ddakjit játszik. Ám amikor erőfeszítései végre eredményre vezetnek, a szervezet felszámolásához vezető út halálosabbnak bizonyul, mint gondolta: ahhoz, hogy véget vessen a játéknak, újra be kell lépnie abba

– írják a második évad szinopszisában.

A Netflix videójából az is kiderül: a sorozat cselekményét egy harmadik és egyben utolsó évaddal is meghosszabbították, a befejező részeket 2025-re ígérik. „Izgatottan várom, hogy lássam, ahogy az új Squid Game létrehozásával elültetett magok növekednek és gyümölcsöt teremnek a történet végére“ – írta a rajongóknak írt levelében Hvang Donghjok, a sorozat alkotója, rendezője és executive producere.

Kiemelt tartalom
Károsak lehetnek, de fantasztikusak a maguk bagatell módján – Miért imádjuk a párkereső reality-műsorokat? Károsak lehetnek, de fantasztikusak a maguk bagatell módján – Miért imádjuk a párkereső reality-műsorokat? 2024.9.14 8:55

A Squid Game első évada 2021-ben jelent meg, majd a Netflix történetének valaha volt legnézettebb tartalma lett. Összesen 14 Emmy-jelölést gyűjtött be, ezek közül hatot díjra váltott.