tegnap 2024.9.18 9:55
Olvasási idő 0:52
Kovács M. Dávid

Amerikai elnökválasztás: Billie Eilish és testvére, Finneas is Kamala Harrist támogatja

ZENE AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS 2024 BILLIE EILISH EGYESÜLT ÁLLAMOK KAMALA HARRIS

„Úgy szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta“ – üzente követőinek Billie Eilish, aki testvérével az oldalán jelentette be, hogy a demokrata jelölteket támogatják az amerikai elnökválasztáson.

Taylor Swift után egy másik A listás popsztár, Billie Eilish is bejelentette, hogy a demokrata párti Kamala Harrist és Tim Walzot támogatja a novemberben esedékes amerikai elnökválasztáson.

„Kamala Harrisre és Tim Walzra szavazunk, mert az abortusz jogáért és a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek“ – mondja testvére, Finneas társaságában a 22 éves Eilish az X-en és az Instagramon megosztott videón.

Úgy szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta, mert pontosan erről van szó

– fogalmaz a Los Angelesből származó énekesnő, akinek testvérével közösen több mint 130 millió követője van a közösségi oldalakon.

A Forbes összeállítása szerint Kamala Harris mögött időközben számos híresség felsorakozott, köztük Martha Stewart, Taylor Swift, Olivia Rodrigo, George Clooney, Barbra Streisand, John Legend, Spike Lee, Mark Hamill, Charli XCX, Cardi B és Kesha, Beyoncé pedig ugyan hivatalosan nem állt Harris kampánya mögé, képviselői útján azonban engedélyt adott a stábjának, hogy a Freedom című dalát használja a kampányban.

Kiemelt tartalom
Cardi B, Charli XCX és Beyoncé is Kamala Harris elnökjelöltségét támogatja Cardi B, Charli XCX és Beyoncé is Kamala Harris elnökjelöltségét támogatja 2024.7.23 16:05

Kamala Harris kihívója a november 5-én esedékes amerikai elnökválasztáson a republikánus Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, aki a napokban csupa nagybetűvel írta ki az internetre, hogy „utálom Taylor Swiftet“, miután az előadó nyílt levélben jelentette be, hogy Kamala Harris mellett áll.

Kiemelt tartalom
Amerikai elnökválasztás: Donald Trump nagybetűkkel utálja Taylor Swiftet Amerikai elnökválasztás: Donald Trump nagybetűkkel utálja Taylor Swiftet 3 nappal ezelőtt