2024.9.15 12:43
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Palvin Barbara is megjelent férje filmjének magyarországi díszbemutatóján

FILMEK + SOROZATOK BUDAPEST DYLAN SPROUSE PALVIN BARBARA

Dylan Sprouse és felesége A párbaj című film díszbemutatója miatt jöttek hazánkba. A színész azt is elárulta, hogy egészen szeptember 17-ig terveznek Magyarországon maradni.

Európában először Magyarországon tartották Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse főszereplésével készült A párbaj (The Duel) című film díszbemutatóját, írja a Blikk. Az eseménynek a BOTANIQ Turai Kastély adott otthont.

Sajnos az időjárás a bemutatót is megzavarta, így a szabadtéri vetítés helyett a stáb és a meghívott sztárvendégek végül – szintúgy a kertben – egy sátor védelme alatt nézték meg a filmet.

Elképesztő ez az épület, egyszerűen lenyűgöző

– idézi a lap Dylan Sprouse szavait, aki egyébként nem csak szereplője, de az egyik producere is volt a filmnek. Sprouse azt is elárulta, hogy feleségével szeptember 17-ig terveznek Magyarországon maradni, de Palvint még így is bármikor elszólíthatja munkája, hiszen több európai országban is most zajlanak a divathetek.

A párbaj két barát történetét meséli el. Woody egy nap megtudja, hogy legjobb barátjának, Colinnak viszonya van a barátnőjével, ezért a férfi úgy dönt, hogy a bosszú semmilyen modern formája nem elégítheti ki. Ehelyett kihívja Colint egy klasszikus értelemben vett párbajra. A végzetes naphoz közeledve, a két férfi számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy kapcsolatukat már nem tudják rendbe hozni.

A párbaj előzetesét itt tudjátok megnézni: