2023.1.5 14:54
Olvasási idő 1:09
Kovács M. Dávid

Egy kolumbiai influenszer a homlokára tetováltatta Messi nevét, de már bánja

DIVAT FOCI INFLUENSZER LIONEL MESSI TETOVÁLÁS

Argentína vébégyőzelme után a kolumbiai Mike Jambs úgy döntött, a fején fogja viselni 2022 legjobb játékosának nevét, de úgy szétszedték érte a kommentelők, hogy már inkább visszacsinálná az egészet.

„Megbántam, hogy megcsináltattam ezt a tetoválást, mert ahelyett, hogy jó dolgokat hozott volna az életembe, csupa rosszhoz vezetett, nemcsak az én életemben, hanem a családoméban is“ – ismerte el spanyol nyelvű videójában az a kolumbiai influenszer, aki decemberben a homlokára varratta Lionel Messi nevét.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mike Jambs (@mike_jambs) által megosztott bejegyzés

Mike Jambs azt követően döntött úgy, hogy szeretné a lehető legszembetűnőbb helyen viselni kedvenc futballjátékosa nevét, hogy az argentin válogatott legyőzte a címvédő Franciaországot a világbajnokság döntőjében. Az influenszer alig pár nappal a mérkőzés után, december 21-én, már közzé is tette azt a videót, amely a tetoválás születéséről készült.

Jambs (eredeti nevén: Maicol Quinonez) ráadásul nem elégedett meg a homlokát díszítő óriási betűkkel, az egyik arcára a „dios“ szót is feltetováltatta, ami magyarul istent jelent, a másikon pedig három csillag utal Argentína vébégyőzelmeinek számára.

Kiemelt tartalom
Bátor, mégis okos választásnak tűnik a Liverpoolnak Arne Slot, akinek a keze alatt Szoboszlai is villoghat Bátor, mégis okos választásnak tűnik a Liverpoolnak Arne Slot, akinek a keze alatt Szoboszlai is villoghat 2024.5.21 19:18

Az influenszer röviddel később azonban – feltehetően miután lecsengett a győzelmi mámor – már közzé is tette azt a videót, amelyen szomorkásan azt ecseteli, hogy máris szörnyen megbánta ezt az elhamarkodott lépést.  

Nem gondoltam, hogy ezt ilyen hamar ki fogom mondani, és bár az első napokban még nagyon büszke voltam arra, amit tettem, de most már azt kívánom, bárcsak ne tettem volna meg

– mondta Quinonez, aki az arctetoválásai miatt rengeteg negatív visszajelzést kapott, nyomban azzal kezdték el vádolni, hogy csak azért csináltatta azokat, hogy a követőinek számát gyarapítsa vele.

„Vigyázzatok a szavaitokra! Nem tudhatjátok, milyen sebeket okozhattok valakinek a közösségi oldalakon. Nem tudhatjátok, hogyan tehetitek tönkre mások életét“ – üzente most a követőinek a kolumbiai influenszer.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mike Jambs (@mike_jambs) által megosztott bejegyzés

Lionel Messit egyébként épp a héten választotta 2022 legjobb játékosának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS. A Paris Saint-Germain argentin sztárja hatalmas fölénnyel végzett az élen. Mögötte zárt klubtársa, a friss vb-ezüstérmes francia együttes színeiben vb-gólkirály Kylian Mbappé és a legutóbbi aranylabdás Karim Benzema, a Real Madrid támadója.