2024.8.26 11:29
Olvasási idő 0:42
Maier Péter

Fútbol is Life! – Berendelte a Ted Lasso negyedik évadát az Apple

FILMEK + SOROZATOK APPLE SOROZATOK TED LASSO

A futball örök és halhatatlan, az éjjel pedig nem érhet véget.

Nagyon úgy néz ki, hogy a negyedik évadával visszatér a Ted Lasso sorozat. Habár sokáig úgy tűnt – és a cselekmény is erre hagyott következtetni –, hogy a harmadik évaddal lezárják a sztorit, a Deadline most arról ír, hogy az Apple berendelte a széria új részeit.

Az Apple TV+ focis vígjátéksorozatának készítése 2025 elején indulna, és a lap szerint a szereplőgárda nagy része visszatérhet.

A stúdió állítólag él opciós jogával, és visszahívja a negyedik évadra Hannah Waddinghamet (Rebeca Walton), Brett Goldsteint (Roy Kent), és a Leslie Higginst alakító Jeremy Swiftet.

Képkocka a "Ted Lasso" című sorozatból
Képkocka a "Ted Lasso" című sorozatból Forrás Apple TV+

A Deadline azt várja, hogy a trió bebiztosítása után az Apple elkezd tárgyalni azokkal, akiket egy másik szervezeten keresztül szerződtettek: Jason Sudeikis (Ted Lasso) és Brendan Hunt (Beard edző) nélkül nyilván nincs sorozat, illetve állítólag ez vonatkozik Juno Temple-re (Keeley) is.

Kiemelt tartalom
Brad Pitt és George Clooney bármit eladnak? Megnéztük a Két magányos farkas című filmet Brad Pitt és George Clooney bármit eladnak? Megnéztük a Két magányos farkas című filmet 2024.10.14 12:44

A Deadline úgy tudja, hogy a sorozat egyik közkedvelt karakterét, a manchesteri akcentus császárát, Phil Dunstert (Jamie Tart) nem tudják majd behúzni a folytatásra, feltehetően más sorozatokkal való ütközés miatt, ő ugyanis a Prime Video The Devil's Hour és az Apple Surface című sorozatában is szerepel mostanság.