2024.7.22 8:53
Olvasási idő 1:00
Maier Péter

Agócs Tibor volt barátnője fotóval bizonyítja, hogy a jászberényi karateedző verte őt

KÖZÉLET BÁNTALMAZÁS GYERMEKBÁNTALMAZÁS RIPORT RTL

Az exbarátnő az RTL Híradónak mutatta meg azt a fényképet, amin monoklival a szeme körül ül a férfi mellett.

Bántalmazással vádolja volt barátnője és egykori tanítványa azt a jászberényi karateedzőt, aki az utóbbi időben azzal vált hírhedtté, hogy úgy felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban, hogy az a fejére esett.

Agócs Tibor exbarátnője az RTL Híradónak mutatott egy korábban készült fotót, amin véraláfutásos az arca. Elmondása szerint előfordult, hogy a férfi ököllel is ütötte a fejét és a testét.

Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne

– fogalmazott az RTL riportjában a nő, aki 19 éves volt, mikor összejött az edzővel. 

Olyan is történt, hogy a férfi a hajánál fogva kirángatta az utcára. A férfi tagadja a bántalmazást, a nő ezután döntött úgy, hogy megmutatja a képet az RTL-nek. A híradó megszólította az edző több korábbi tanítványait is, akik arról számoltak be, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta volt barátnőjét. Azt is elmondták, hogy a férfi rendszerint összejött tanítványaival. A beszámolók szerint volt olyan köztük, akit 14 évesen csókolt meg először, és 15 évesen vele veszítette el a szüzességét.

Az RTL Híradó összeállítását itt lehet megnézni:

A jászberényi karateedzőről korábban már a TV2 is készített riportot, abban egy nevét és arcát vállaló nő, Nádasi Adrienn nyilatkozta azt, hogy a férfi 17 évvel ezelőtt megerőszakolta őt.

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén ingyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.