2024.7.20 13:39
Olvasási idő 1:07
Szöllősi Anna

A kisfiút felrúgó karateedző korábbi tanítványa azt állítja, a férfi megerőszakolta

KÖZÉLET BÁNTALMAZÁS GYERMEKBÁNTALMAZÁS RIPORT SZEXUÁLIS ERŐSZAK

Nádasi Adrienn a nevét és arcát vállalva állt a TV2 kamerái elé, ahol azt nyilatkozta, a jászberényi karateedző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta.

Agócs Tibor karateedző korábbi tanítványa a Tények riportjában beszélt arról, hogy a férfi erőszakoskodott vele és lelkileg terrorizálta, és állítása szerint volt, hogy aktus után halálosan megfenyegette:

Azt mondta, szedjem össze magam és ha én ezt bárkinek el merem mondani, vagy nyilvánosságra hozom, akkor ő engem meg fog ölni.

Megalázásokról, rendszeres bántalmazásokról számoltak be más tanítványok is, akik arcukat és hangjukat nem vállalva beszéltek arról, hogy a férfi egy életre megnyomorította őket. 

Odajött hozzám és azt mondta a többieknek: ezért ne legyen hosszú hajatok, majd megfogta a hajamat, lerántott a földre és elkezdett húzni a padlón


– mondta el egyikük.

Az áldozatok arról is beszéltek, hogy nyílt titok volt, hogy a két megyében is tanító edző manipulálja és kihasználja a tinédzser lányokat, és szerintük többüket is megerőszakolhatta.

Előzmények 

Mi is beszámoltunk a megrázó esetről, ami a szolnoki kalandparkban történt: a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalára töltött fel egy videót, amelyben az általuk üzemeltetett kalandparkban egy gyermekfelügyelő a futópályára vonszol egy gyereket, ahol aztán lábsöpréssel felrúgja. A férfi olyan erővel gáncsolja ki a gyereket, hogy az gyakorlatilag megpördül, majd fejre esik. Az esetet a csapat többi tagja is végignézte, ahogy azt is, ahogy a felügyelő az áldozatát a földön hagyva elsétál.

Kiemelt tartalom
Akit kiskorú elleni nemi erőszak miatt ítélnek el, ne szerepeljen olimpián: a Steven van de Velde-botrány Akit kiskorú elleni nemi erőszak miatt ítélnek el, ne szerepeljen olimpián: a Steven van de Velde-botrány 2024.8.10 10:09

Kiderült, hogy az elkövető Agócs Tibor, a jászberényi Yakuzák SE elnöke volt, aki négy évvel ezelőtt kapott életműdíjat Novák Katalintól, az akkor még család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól.

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén ingyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.