2024.7.19 11:31
Olvasási idő 0:51
Krajnyák Petra

Brad Pitt újra Magyarországon forgat, a Hungaroringen készültek róla felvételek

FILMEK + SOROZATOK BRAD PITT CELEBSZPOTTING FILMEK FORGATÁS FORMA-1 HUNGARORING

A színész a jövőre érkező, "F1" című filmje miatt érkezett hazánkba, amiben egy visszavonult Forma–1-es pilótát alakít.

Hétvégén rendezik meg a Forma–1-es Magyar Nagydíjat, amelynek helyszínén, a mogyoródi Hungaroringen – az M4 Sport Facebook-oldalán megosztott videó szerint – csütörtökön Brad Pitt is feltűnt.

A színészt a Hungaroring egyik boxutcájában videózták le. „Különleges vendég a Magyar Nagydíjon: Brad Pitt is a Hungaroringen“ – írják a bejegyzésben.

A látogatás oka a színész jövőre érkező filmje, az F1, amelyben egy fiktív Forma–1-es versenyzőt alakít. A hazánkban forgó alkotás a Puck információ szerint 300 millió dollárt meghaladó (közel 108 milliárd forintos) büdzséből készül. A filmet a Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski jegyzi.

Az F1-ben Pitt karakterének csapattársát Damson Idris alakítja, de az APXGP nevű fiktív versenyistállóban játszódó filmben feltűnik majd Javier Bardem, Kerry Condon és Tobias Menzies is. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton szintén csatlakozott a stábhoz, de további pilóták feltűnésére is számítani lehet.

A Blikk információi szerint a forgatás a legszigorúbb körülmények között zajlik, a Magyar Nagydíjon dolgozókkal titoktartási szerződést írattak alá, Brad Pitt pedig a magyarországi tartózkodása ideje alatt egy budapesti luxusszállodában száll meg, onnan ingázik a mogyoródi versenypályára.

Brad Pitt nem először jár az országban: 2010 őszén Angelina Jolie A vér és a méz földjén című filmjének forgatása miatt több hónapot töltött nálunk. Ez idő alatt gyerekeikkel együtt egy budai luxusvillában laktak, gyerekeik pedig egy II. kerületi francia iskolába jártak.

Az F1 előzetesét itt lehet megnézni: