2024.7.16 9:08
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

A Stranger Things színészei megmutatták, hogyan áll az utolsó évad forgatása

FILMEK + SOROZATOK MILLIE BOBBY BROWN NETFLIX SOROZATOK STRANGER THINGS

Felénél tart a "Stranger Things" utolsó évadának forgatása, a szereplők pedig nemcsak a díszletet mutatták meg, hanem már most elkezdtek nosztalgiázni arról, milyen volt csaknem tíz évig dolgozni a sorozaton.

Még sokat kell aludni a Stranger Things ötödik évadának megjelenéséig, a Netflix azonban hétfőn bejelenetette, hogy a sorozat készítői éppen a forgatás felénél járnak, ebből az apropóból pedig egy videóit is posztoltak arról, mi zajlik a díszletek között, hogyan élik meg a színészek a záróepizódok felvételét. 

„Ez lesz a legjobb évad”; „a negyedik évad nagy volt, az ötödik viszont még nagyobb lesz”; „minden egyes pillanatot kiélvezünk” – mesélik a szereplők, akik közül sokan alig 10-11 évesek voltak, amikor a sorozat első részeit forgatták.

Az azóta gyereksztárból filmszínésszé vált Millie Bobby Brown meg is jegyzi a videó egy pontján, hogy mindössze 10 éves volt, mikor elkezdőtött a sorozat, idén pedig már 20 (és házas).

Maya Hawke – aki a harmadik évadtól kezdve játssza Robin Buckley-t – korábban a Podcrashed című podcastban mesélt arról, hogy igen nehéz elkészíteni az utolsó évadot, amely nyolc epizódon keresztül zárja majd le a sorozatot, egy-egy rész pedig másfél-két óra hosszú lesz.