2024.5.25 12:14
Olvasási idő 0:46
Szöllősi Anna

Titokban összeházasodott Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

ARCOK ESKÜVŐ HÁZASSÁG MILLIE BOBBY BROWN

A külföldi bulvársajtó szerint a Stranger Things 20 éves színésze, és Jon Bon Jovi 22 éves fia egy titkos esküvői ceremónia keretében házasodott össze a múlt hétvégén.

A Sun arról ír, hogy az esemény szűkkörű volt, ahol csak a család volt jelen, köztük Bon Jovi és Dorothea Bongiovi, valamint Brown szülei. A szertartáson minden bizonnyal Matthew Modine is részt vehetett, Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi ugyanis a Stranger Things 65 éves színészét kérték fel, hogy legyen a szertartásvezető. A bulvárlap szerint az ifjú pár most letudta a dolog papírmunka részét, de terveznek egy nagyobb volumenű lagzit is még ebben az évben. 

A Stranger Things színésznője, Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi (Jon Bon Jovi fia) 2021 júniusában kezdtek randizni, és nagyjából egy éve jelentették be egy közös szelfivel, hogy eljegyezték egymást. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

Februárban Millie Bobby Brown a The Tonight Show-ban mesélte el, hogy a kedvese a víz alatt kérte meg a kezét az egyik nyaralásuk alatt, mert mindketten szeretnek búvárkodni. Bongiovi egy kagylót adott át neki, rajta egy gyűrűvel, a színésznő pedig egy „OK“ kézjellel mondott igent a lánykérésre. Az ékszer azonban leesett a színésznő ujjáról, Bongiovi ezért gyorsan utánaúszott, így sikerült megmentenie az ékszert. Miután feljöttek a felszínre, újdonsült vőlegénye hagyományos úton is megkérte kezét, méghozzá Brown édesanyjának régi gyűrűjével.