2024.3.22 16:18
Olvasási idő 0:55
Krajnyák Petra

A Stranger Things egyik színésze lesz a szertartásvezető Millie Bobby Brown esküvőjén

FILMEK + SOROZATOK ESKÜVŐ HÁZASSÁG MILLIE BOBBY BROWN STRANGER THINGS

Matthew Modine celebrálja Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi esküvőjét.

Matthew Modine, a Stranger Things színésze lesz a szertartásvezető Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi esküvőjén, derül ki a BBC cikkéből.

A dr. Martin Brennert alakító éves színész az Access Daily című lapnak újságolta el, hogy az ifjú párnak nagyon tetszett az általa írt fogadalom.

Van papírom arról, hogy összeadhatok embereket, és Millie úgy gondolta, hogy nagyszerű lenne, aztán Jake is azt mondta, hogy remek ötlet 

– mondta a 65 éves színész, aki ezidáig még csak egy esküvői szertartást bonyolított le.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

A 21 éves színésznő és a 21 éves modell-színész 2021 óta alkot egy párt, eljegyzésüket 2023-ban jelentették be a közösségi médiában. Az angol színésznő a kép alatt Taylor Swift Lover című dalából idézett:

„I've loved you three summers now, honey, I want 'em all. (Már három nyár óta szerettelek, drágám, mindet akarom.)“

Februárban Millie Bobby Brown a The Tonight Show-ban mesélte el, hogy párja, Jake Bongiovi – Jon Bon Jovi fia – a víz alatt kérte meg a kezét az egyik nyaralásuk alatt, mert mindketten imádnak búvárkodni. Jake Bongiovi egy kagylót adott át neki, rajta egy gyűrűvel, a színésznő pedig egy „OK“ kézjellel mondott igent a lánykérésre. A gyűrű azonban leesett az ujjáról, Bongiovi ezért gyorsan utánaúszott, így sikerült megmentenie a gyűrűt. Miután feljöttek a felszínre, újdonsült vőlegénye hagyományos úton is megkérte kezét, méghozzá Brown édesanyjának régi gyűrűjével.

 A BBC cikke szerint Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi esküvőjének időpontját még nem hozták nyilvánosságra.

Kiemelt tartalom
Eljegyezték a Stranger Things színésznőjét, Millie Bobby Brownt, amivel teljesen kiakasztotta Taylor Swift rajongóit Eljegyezték a Stranger Things színésznőjét, Millie Bobby Brownt, amivel teljesen kiakasztotta Taylor Swift rajongóit 2023.4.11 15:45