2024.7.13 13:22
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

Karácsony Gergely és Tompos Márton komolyan vették a meghívást, és elmentek a Bánkitóra politikus diszkózni

KÖZÉLET BÁNKITÓ FESZTIVÁL KARÁCSONY GERGELY

A politikusokat Dé:nash vette a szárnya alá.

A Budapest főpolgármesterének – elvileg végérvényesen – újra megválasztott Karácsony Gergely és Tompos Márton, a Momentum elnöke is elfogadta a Bánkitó meghívását, hogy részt vegyenek és DJ-zzenek a fesztivál Politikus Diszkó nevű buliján a Keret színpadon.

A politikusokat Dé:nash vette a szárnyai alá a lemezek pörgetésében, aki a dizsi házigazdája volt. Karácsony és Tompos három-három számot hoztak. Előbbi Patti Smith People Have The Power című dala mellett egy Beton.Hofi- és Dé:nash-számot dobott a közösbe. Utóbbi pedig a Carson Comától és Krúbitól pakolt dalokat a HVG beszámolója szerint. A lap képeket is közzétett a buliról, amik megtekinthetők a beágyazott linken.

„Azt tapasztaltunk, hogy a 2024-es önkormányzati és EP választási kampány miatt az elmúlt hónapokban az online és offline hirdetések ára sokszorosára nőtt a megszokotthoz képest. Most arra kérjük a politikai szereplőket, hogy tiszteljenek meg minket azzal, hogy eljönnek a fesztiválra és megmutatják a Bánkosoknak, hogy ők mire szoktak bulizni, és megosztják az eseményt a követőik körében is!“ – írták szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményükben a szervezők, akik olyan közéleti szereplőket is meghívtak, mint Orbán Viktor, Lázár János vagy Magyar Péter. Arról nem érkezett hír, hogy e három közül bármelyik elfogadta volna a meghívást.