2024.7.8 15:24
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

„Kíváncsian várjuk, mitől döglik a légy a Fideszben, a Tiszában, a DK-ban“ – Bulizni hívja a magyar politikusok krémjét a Bánkitó

KULTÚRA BÁNKITÓ FESZTIVÁL FESZTIVÁL POLITIKA SZÓRAKOZÁS

A Bánkitó minden évben teret ad politikai programoknak, idén viszont annyira telítődtek a közélettel, hogy inkább szórakozni invitálják a politikusokat.

A Bánkitó Fesztivál meghívta Magyarország vezető és/vagy nagy követőtáborral rendelkező politikusait, hogy megmutassák, mire szoktak mulatni a pártjukkal.

„Azt tapasztaltunk, hogy a 2024-es önkormányzati és EP választási kampány miatt az elmúlt hónapokban az online és offline hirdetések ára sokszorosára nőtt a megszokotthoz képest. Most arra kérjük a politikai szereplőket, hogy tiszteljenek meg minket azzal, hogy eljönnek a fesztiválra és megmutatják a Bánkosoknak, hogy ők mire szoktak bulizni, és megosztják az eseményt a követőik körében is!“ – írják a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményükben. 

A politikusok a meghívó mellé rögtön megkapták a jegyüket is (1 fő kísérővel), hogy ezzel már ne legyen gondjuk. Kíváncsian várjuk, hogy mitől döglik a légy a Fideszben, a Tiszában, a DK-ban és a többi formációban!


A Bánkitó szervezői mindenkit biztosítottak afelől, hogy a fergeteges hangulat garantált, hiszen a buli házigazdája Dé:Nash lesz, akinél szakértőbb hostot el sem lehet képzelni.

A meghívott politikusok ABC sorrendben:
Cseh Katalin, Deutsch Tamás, Dobrev Klára, Döme Zsuzsanna Suzi, Donáth Anna, Gyurcsány Ferenc, Hajnal Miklós, Karácsony Gergely, Kovács Gergely , Kövér László , Kunhalmi Ágnes, Lázár János, Magyar Péter, Orbán Viktor, Rogán Antal, Sulyok Tamás, Szentkirályi Alexandra, Ungár Péter, Vitézy Dávid

Az esemény helyszíne a Keret blog színpada lesz, ahová július 12-én, pénteken, este nyolc és kilenc között várják a politikusokat.