2024.7.12 18:18
Olvasási idő 1:02
Krajnyák Petra

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 25 milliárd forintért árulja 12 hálószobás álomotthonát

ARCOK BEN AFFLECK EGYESÜLT ÁLLAMOK JENNIFER LOPEZ VÁLÁS

A pár két év lakásvadászat után, 2023-ban vásárolta meg az ingatlant, amihez egy 465 négyzetméteres vendégépület, valamint egy komplett sportkomplexum is tartozik – felszerelt edzőteremmel, sportpályákkal, bokszringgel és egy saját bárral.

Májusban röppentek fel az első pletykák Jennifer Lopez és Ben Affleck esetleges válásáról, a napokban pedig újabb erre utaló hír látott napvilágot: a pár eladásra kínálta 12 hálószobás, 24 fürdőszobás kaliforniai otthonát. A Business Insider szúrta ki, hogy a mintegy 3530 négyzetméteres ingatlan felkerült a Realtor ingatlanértékesítő oldalra.

A 2000-ben épült, kicsivel több mint öt hektáros telken fekvő luxusotthon ára 68 millió dollár, ami durván 24,5 milliárd forintnak felel meg. A hirdetés szerint az elmúlt négy hónapban felújított villa Beverly Hills egyik legexkluzívabb és legbiztonságosabb környékén áll. „A magánszférát és a biztonságot többek között dupla kapuk garantálják a legújabb csúcstechnológiával felszerelt birtokon“ – írják.

A CNN cikke szerint Affleck és Lopez két év lakásvadászat után, 2023-ban vásárolta meg az ingatlant közel 61 millió dollárért, vagyis több mint 21 milliárd forintért.

A hirdetés szerint a 12 hálószobás főrezidenciát egy csaknem 465 négyzetméteres vendégház egészíti ki, de egy gondnoki épület és egy két hálószobás őrház is a leendő tulajdonos rendelkezésére áll majd. Ezen kívül egy 12 állásos garázs és egy 80 jármű számára kialakított parkoló is található a birtokon, valamint egy teljesen felszerelt edzőteremet, bokszringet, bárt, valamint kosárlabda- és pickleball-pályákat is magába foglaló fedett sportkomplexum is tartozik a villához.

Kiemelt tartalom
A 90-es évek divatikonjai, akik egy életre beleégtek a kollektív emlékezetbe és a popkultúrába A 90-es évek divatikonjai, akik egy életre beleégtek a kollektív emlékezetbe és a popkultúrába 2024.9.12 12:32

A pár válásáról szóló pletykák májusban kaptak szárnyra, miután a Lopez arra hivatkozva mondta le This Is Me... Live nevű turnéját, hogy a családjával, a gyermekeivel és a közeli barátaival szeretne több időt tölteni.

Affleck és Lopez a 2000-es évek elején jöttek össze, 2002 novemberében eljegyezték egymást, azonban a tervezett esküvőjük előtt szakítottak. 2021-ben azonban újra összejöttek, majd egy évvel később pazar esküvőt tartottak Affleck georgiai birtokán.