2024.7.11 9:01
Olvasási idő 0:40
Kovács M. Dávid

Kapaszkodj meg! Sabrina Carpenter családjának köszönhetjük Bart Simpson hangját

FILMEK + SOROZATOK SABRINA CARPENTER SIMPSON CSALÁD SOROZATOK

"A pletykák igazak" – mondta Nancy Cartwright, Bart Simpson szinkronhangja, aki egy TikTok-videóban ismerte el, hogy tényleg ő Sabrina Carpenter nagynénje.

Nancy Cartwright, aki immár több mint három évtizeden át adja Bart Simpson hangját a Simpson családban, egy kedden közzétett TikTok-videóban erősítette meg azt a feltételezést, hogy ő Sabrina Carpenter nagynénje.

„Igen! Abszolút! Hát nem csodálatos? [...] A pletykák igazak! Sabrina Carpenter az unokahúgom!“ – válaszolja a saját csatornáján publikált felvételen arra a kérdésre, hogy valóban rokoni kapcsolatban áll-e Carpenterrel.

Nancy Cartwright több mint három évtizede adja Bart Simpson hangját a Simpson család című sorozatban.
Nancy Cartwright több mint három évtizede adja Bart Simpson hangját a Simpson család című sorozatban. Forrás Alison Buck / FilmMagic / Getty Images

Cartwright egyébként nem csupán Bart Simpsont hangját adja, az ő hangján szólal meg például Ralph Wiggum, Nelson Muntz, Todd Flanders, valamint a Simpson család legfiatalabb tagja, Maggie is a sorozatban.

„Talán már ismertek egy ideje, 35 éve adom elő ezt a tízéves kisfiút – bár néhányan közületek ennél valószínűleg jóval kevesebb ideje –, és most megtudjátok, hogy egy szupersztár rokona vagyok. Ő tényleg igazán csodálatos“ – mondja.

@officialnancycartwright Replying to @sapphirem__ The rumors are true! Sabrina Carpenter is my niece! 🥰 #sabrinacarpenter#bartsimpson#celebrities @Sabrina Carpenter ♬ original sound - Nancy Cartwright

A Simpson család 35. évada egyébként épp májusban ért véget, és mostanra már az is biztos, hogy az alkotók egy újabb évaddal is készülnek a jövőben.