2024.7.10 8:55
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

Gyermeket vár Gypsy Rose Blanchard

ARCOK GYPSY ROSE BLANCHARD PÁRKAPCSOLAT TERHESSÉG

A gyermek apja az exvőlegénye, Ken Urker, akivel nemrég jöttek össze újra.

Első gyermekét várja Gypsy Rose Blanchard, aki tavalyi szabadulása óta a bulvármédia egyik legismertebb szereplője lett. Blanchard nemrégiben erősítette meg, hogy újra együtt van exvőlegényével, Ken Urkerrel, a születendő gyermeke édesapjával.

„Büszkén jelentjük be, hogy 2025 januárjára várjuk első gyermekünket“ – írja az Instagramon Gypsy Rose Blanchard, aki az örömhírt a YouTube-on, egy hosszabb videóban is bejelentette.

A kedden közzétett vlogban elmondja, hogy a 11. hétben van, illetve részletesen mesél arról, milyen jelei voltak nála a terhességnek. Elmondja például, hogy annyira erős érzelmei voltak, hogy egyszer elsírta magát az autóban, amikor a rádióban a Let Her Go című dalt játszották Passengertől.

Minden, ami eddig történt velem az életben, hirtelen semmit nem számít

– mondja a videó végén, és hozzáteszi: életének alakulását sikertörténetként fogja fel.

Gypsy Rose Blanchardot korábban azért ítélték el, mert 2015-ben rávette akkori barátját, Nicholas Godejohnt, hogy gyilkolja meg a lány bántalmazó édesanyját. A férfit 2018-ban életfogytiglanra ítélték, az eset pedig az elmúlt évek egyik legismertebb bűncselekménye lett.

Kiemelt tartalom
„Úristen, hallod, 6000 forint volt a billiárd?! A piákat te fizeted!“ – Kínos és vicces Tinder-randik „Úristen, hallod, 6000 forint volt a billiárd?! A piákat te fizeted!“ – Kínos és vicces Tinder-randik 2024.8.20 9:33

Blanchard a szabadulása után egy ideig még férjével, Ryan Scott Andersonnal volt együtt, akivel a börtönévek alatt házasodott össze. Ezt követően jött össze újra Ken Urkerrel, akivel most családot alapítanak.

Kiemelt tartalom
Gypsy Rose Blanchard újra összejött az exvőlegényével, aki még a börtönévek alatt jegyezte el Gypsy Rose Blanchard újra összejött az exvőlegényével, aki még a börtönévek alatt jegyezte el 2024.5.2 11:42