2024.7.8 19:46
Olvasási idő 3:50
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Spontán kalandokban, bulikban és akár egy randin is találhatod magad

Heti horoszkóp: Spontán kalandokban, bulikban és akár egy randin is találhatod magad
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Horoszkópunkból megtudhatod, milyen napokra számíthatsz ezen a héten a csillagjegyed szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha fáradtnak érzed magad, az nem véletlen, ugyanis a bolygók állása alapján is szükséged lehet egy kis pihenésre a következő pár napban. Legszívesebben ezerrel pörögnél, ennek ellenére úgy érezheted, hogy fizikailag nem bírod a strapát. Legjobb, ha kicsit szünetelteted a teendőidet, és inkább arra fókuszálsz, hogy minél hamarabb feltöltődj. Kapcsolódj ki a természetben vagy strandolj egyet, de akár egy régóta halogatott könyv olvasgatása is segíthet. A lényeg, hogy ellazuljon az elméd és a tested is. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ideje elgondolkodnod azon, kik azok a környezetedben, akikkel a legtöbb idődet eltöltöd. Biztos, hogy közülük mindenki a legjobbat szeretné neked? Néha az az érzésed, hogy csak lelki szemetesládának használnak? Próbáld meg kiszűrni azokat, akiknek a társaságában kevésbé érzed magad jól. Nem lesz könnyű, azonban ha felismered azt, hogy mi az, ami nem a javadra szolgál a kapcsolataidban, sokkal könnyebben tudsz tenni ellene.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mostanában úgy érezheted, nincs túl sok motivációd a munkádhoz, de ne add fel, ugyanis ez az érzés hamar megváltozhat. A hét közepén új lendületet érzel majd, aminek segítségével sokkal könnyebben, ihlettel tele tudsz majd a munkádra koncentrálni. Igyekezz azért kikapcsolódni is, imádod a fesztiválokat és a bulikat, és bárhová mész, általában mindenhol találkozol egy-két ismerős arccal. Nagyobb konfliktusoktól szerencsére nem kell tartanod a következő napokban, így nyugodtan tudsz a karrieredre és a barátaidra, esetleg a párkapcsolatodra fókuszálni. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Jól vigyázz, kinek olvasol be ezen a héten, ugyanis attól még, hogy szerinted igazad van egy adott dologban, nem feltétlenül most van itt az ideje, hogy ezt elmondd az érintettnek. Lehet, hogy abban a pillanatban könnyítene a lelkeden, ha beolvasnál neki, de hosszú távon magadnak és neki is ártanál. Ehelyett próbálj olyan megoldást találni, amivel anélkül levezetheted az ezzel járó pluszenergiád és feszültséged, hogy bonyodalmat okoznál. Persze tudjuk, hogy az őszinteség a legjobb választás, azonban nem mindegy, hogy mikor mondod ki hangosan, amire gondolsz.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban könnyen megeshet, hogy hirtelen fellendül a szerelmi életed. Ha nem vagy párkapcsolatban, akkor simán előfordulhat, hogy több jelentkező is akad, aki szívesebben megismerne közelebbről. Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy minél több randin vehess részt, hiszen miért fosztanád meg magad egy jó estétől? Ha már van valakid, akkor szervezzetek egy közös, romantikus programot, akár utazást vagy strandolást, a lényeg, hogy kicsit közelebbi, meghitt viszonyba kerüljetek, ennek köszönhetően akár még a kapcsolatotok is magasabb szintre léphet. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Könnyen veszekedésbe torkollhatnak a nézeteltérések a partnereddel, amit pár napos harc követhet. Próbáljatok meg higgadtan és értelmesen kommunikálni egymással, hogy dűlőre és később közös nevezőre juthassatok abban, pontosan hol is ment félre a párbeszéd. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor az is lehet, hogy egy közeli barátoddal alakul ki valamilyen konfliktus, ami akár hirtelen is kirobbanhat. Ugyanez a tanács érvényes ebben az esetben is, hiszen fontos, hogy barátokként meg tudjátok beszélni egymással, hogy ki miért haragszik a másikra. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A hét közepén indíttatást érzel majd arra, hogy a sarkadra állj, és kezedbe vedd az irányítást még akkor is, ha legtöbb esetben nem nálad van a döntés joga. Igyekezz mindent megtenni annak érdekében, hogy olyan helyzet alakuljon ki, ami mindegyik fél számára megfelelő, nagyobb kompromisszumok nélkül. Tisztán látod magad előtt, hogy mik a céljaid és mit szeretnél elérni, úgyhogy próbálj meg ebbe az irányba haladni a döntéseiddel. Ne engedd, hogy bárki megpróbáljon eltántorítani az álmaidtól, még akkor sem, ha igyekszel mindenki számára megfelelő döntést hozni a környezetedben.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Készülj fel a váratlan fordulatokra, ugyanis ezen a héten kiszámíthatatlan kalandokban és helyzetekben lehet részed. Lehet, hogy a következő napokban spontán kirándulásra hívnak vagy éppen egy külföldi utazásra, a lényeg, hogy nyugodtan mondj igent a számodra jónak tűnő programokra, még akkor is, ha azon stresszelsz, mi lesz a feladataiddal. Hidd el, pár napra minden fontos teendőt nélkülözni tudsz, nem áll meg a világ, ha éppen nem intézkedsz valamivel kapcsolatban. A lényeg, hogy jól érezd magad, és hogy végre egy kis pihenőt tudj tartani.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy a következő napokban nehezen tudsz egyensúlyt tartani az életed különböző területei között. Többet buliznál, de a szörnyű másnapok miatt nem tudod rendesen ellátni a feladataid, ha pedig kihagyod az esti bulit vagy fesztivált, úgy érzed, mintha elvesztegetnéd az életed, kimaradnál a legjobb dolgokból. Ne stresszelj túlságosan azon, hogy hová kellene menned, mit kellene csinálnod, a lényeg, hogy próbáld meg kihozni a maximumot abból a helyzetből, amiben éppen vagy. Semmi értelme mindig a következő programon, pillanaton rágódnod, hiszen így sosem fogod tudni megélni a jelent. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Idén nyáron sem tétlenkedsz, fontosabbnál fontosabb feladatokat osztottál ki magadnak, ezért igyekszel mindig maximumteljesítményt nyújtani, hogy minél hamarabb elérd a céljaid. Fontos lenne azonban észben tartanod azt is, hogy a lelkednek és a testednek egyaránt szüksége van a pihenésre. Lehet ez aktív vagy passzív: fogj egy könyvet, menj el egy túrára, a lényeg, hogy ne a teendőiden járjon az agyad, hanem élvezd kicsit az életet és koncentrálj a kikapcsolódásra. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten fontos észben tartanod, hogy minden helyzetben állj ki magadért, hiszen nagyon rosszul érinthet bármilyen esemény, amikor igazságtalanságot szimatolsz a levegőben. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogyan kellene gondolkodnod a világ dolgairól, hiszen Vízöntőként sosem vagy hajlandó beállni a sorba, ezért is vagy annyira más, mint a többi jegy. A következő napokban figyelj oda a pénztárcádra is, az elmúlt időszakot követően még egy darabig érdemes óvatosabban költekezned a szokásosnál. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szerencsére minden lehetőséged adott, hogy azzal foglalkozz, amivel kapcsolatban igazán szenvedélyesen érzel. Legyen az bármilyen hobbi, projekt vagy szakma, megteszel mindent annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki magadból és a helyzetből. Tegyél félre valamennyi pénzt, hiszen ez motiváció lehet arra, hogy minél nagyobb léptékű célokat tűzz ki magad elé. Most minden klappolhat az életedben, így lehetőséged lesz mindenféle gond nélkül azokra a dolgokra koncentrálni, amik örömmel töltenek el. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, a Spotifyon és a Facebookon is!