2024.6.23 11:57
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Körbejárta a netet a videó, amin Vilmos herceg Taylor Swift koncertjén ropja

ARCOK BRIT KIRÁLYI CSALÁD LONDON TAYLOR SWIFT VILMOS HERCEG

Igen, Vilmos herceg is csak egy ember, aki zenét hallgat, koncertre jár, és néha még táncra is perdül.

Körbejárta a netet egy felvétel, amin a brit trónörökös egy elkerített páholyban ropja felszabadultan Taylor Swift Shake It Off című dalára.

Swift első londoni koncertjén a szülinapos Vilmos herceg és két idősebb gyereke, György herceg és Sarolta hercegnő is ott voltak pénteken, akik még egy közös képet is készítettek az énekesnővel. 

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Taylor Swift az Eras Tour nevű világturnéjának 17 fellépésből álló nagy-britanniai koncertsorozatát a skót fővárosban kezdte három stadionkoncerttel. Swift Edinburgh-ben akkora bulit csinált, hogy szó szerint beleremegett a föld: a zene, valamint a több tízezer rajongó tánca és nem egyszer percekig tartó ovációja a stadiontól hat kilométer távolságra is műszeresen jól észlelhető földmozgásokat okozott.

Swift színpadra lépett még Liverpoolban, Cardiffban, és június legvégén Dublinból indul további európai turnéállomásaira. Augusztusban, amerikai és kanadai koncertjei előtt pedig visszatér Londonba, hogy 5 (!) ráadáskoncertet nyomjon le a Wembley Stadionban. 

Kiemelt tartalom
„A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta „A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta 2024.2.24 10:12