A cikk a Nespresso megbízásából készült.
2024.6.18 8:00
Olvasási idő 1:16

Mediterrán életérzés a forró hétköznapokon? Kóstolj bele a Nespresso nyári kollekciójába!

Mediterrán életérzés a forró hétköznapokon? Kóstolj bele a Nespresso nyári kollekciójába!
Forrás Nespresso
GASZTRO KÁVÉ NESPRESSO

A Nespresso új kollekciójával elhozta a mediterrán nyarak életvidám hangulatát, amit a színek szakértőjével, a Pantone-nal közösen alkottak meg. A stílusos kiegészítők és jegeskávékapszulákkal megidézik legszebb nyári emlékeinket.

A Feledhetetlen Mediterrán Nyár nevű válogatást a retro Riviéra-hangulat ihlette. Ezért a kollekció íz- és színvilága olyan hatást kelt, mint egy álomnyaralás a Földközi-tengeren. A kiegészítőkön is visszaköszönő központi árnyalat a merész és vibráló Mandarin Orange, ami mellé hasonlóan életvidám színeket válogattak össze a Pantone szakértői:  az aranyló Habanero Gold, a Muskmelon, és a tenger színeit idéző Aquarelle és a Blue Iolite garantáltan meghatározzák az idei nyár trendjeit.

Megérkezett a Nespresso legújabb kollekciója
Frissítsen fel egy izgalmas Cold Brew! Forrás Nespresso

Vedd körül magad a nyár színeivel!

A kollekció vizuális megjelenését a Nespresso és a Pantone Color Institute szakemberei tervezték, akik mesterei annak, hogy a színek által megidézzenek egy-egy életstílust. Ha ezekkel a gondosan kiválasztott árnyalatokkal veszed körül magad, az hathat a hangulatodra is, és olyan atmoszférát teremthet, mintha egy tengerparti kávézó teraszán kortyolgatnád a jegeskávét egy déli kisvárosban.

A Pantone egységes színkódolási rendszerét régóta használják a tervezők, a márkák és a gyártók, és több cég reklámkampányában is közreműködtek már. Rendszeresen kínálnak trendelőrejelzéseket is, és minden évben kiadják az Év Pantone Színét, amely aztán világszerte hatással van a divattervezőkre, a lakberendezőkre és a művészekre is.

Megérkezett a Nespresso új kollekciója
A Pantone által válogatott színek egy egészen más világba repítenek. Forrás Nespresso

Jeges felfrissülés a forró napokon

A vibráló színek mellett mi sem idézhetné meg jobban az álomnyaralást, mint egy finom jegeskávé egy kis mediterrán csavarral. A Nespresso ezért alkotta meg az új Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice kapszulát, ami egy világos pörkölésű, lágy és frissítő Arabica kávé, kényeztető vanília és mandula ízesítéssel.

Emellett a Nespresso nyári kollekciójának két főszereplője az Original termékcsalád Coconut Flavour Over Ice és a Vertuo kínálat Tropical Coconut Flavour Over Ice kapszulája. Ezek egzotikus aromáikkal szuper alapot kínálnak izgalmas  jegeskávé-recepthez, így kellemesebbé varázsolják a forró nyári napokat.

Megérkezett a Nespresso legújabb kollekciója
Próbáld ki a Nespresso új ízeit! Forrás Nespresso

Ha te is kísérletező kedvű vagy, érdemes kipróbálnod a selymes, ugyanakkor markáns textúrájú Cold Brew Style Intense keveréket, amellyel a Nespresso újragondolta a hagyományosan hosszan tartó cold brew (hideg kávékészítés) módszerét.

Az új kollekciót a nyári színekben megjelenő kávégépek és kiegészítők teszik teljessé, amelyek a készlet erejéig elérhetők a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Boutique-okban.