2024.6.15 11:51
Olvasási idő 0:32
Masszi-Rigó Csilla

Különleges lemezen adják ki a Saltburn filmzenéjét, látványos megoldással csempészték a vinylbe az ikonikus fürdővizet

DESIGN FILMEK SALTBURN ZENE

Akár van lemezlejátszod, akár nincs, ha igazi Saltburn-rajongó vagy, ezt a vinylt muszáj lesz beszerezned.

Tavaly év végén óriási sikert aratott Emerald Fennell rendezésében a Saltburn című thrillert, amely visszafordíthatatlanul berobbantotta Barry Keoghan és Jacob Elordi már akkor is ígéretesnek tűnő színészi karrierjét. A film igazi rajongóbázist épített maga köré, zenéje pedig hosszú heteken keresztül döntögette a rekordokat, gondoljunk csak arra, hány héten keresztül trendingelt a TikTokon Sophie Ellis-Bextor Murder on the Dancefloor című dala. 

A filmhez készült soundtrack hamarosan egy különleges vinyl-lemezen is elérhetővé válik a legnagyobb rajongóknak, a szeptemberben megjelenő, limitált kiadású korong ugyanis különleges dizájnt kapott: a hanghordozó rétegei között a filmben látott virális fürdőkádas jelenet vize csurdogál. 

@bloodrecords The ‘bath water edit’ of the Saltburn soundtrack. Sorry mum. (Link in bio) #saltburn#vinyl#vinylcollection#vinylrecords#recordstoreday♬ original sound - Blood Records

A Bad World különleges kiadása 45 angol fontba, vagyis megközelítőleg 21 ezer forintba kerül, az előrendelés pedig már megkezdődött.