2024.5.28 12:34
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Irreális áron próbálják eladni Vinteden az Azahriah-koncerteken használt repoharakat

KÖZÉLET AZAHRIAH VINTED

A koncerteken repoharakban kapták italaikat a rajongók, melyek a helyszínen mindössze 500 forintba kerültek, online azonban 5-10 ezer forintért keresnek új gazdát.

Azahriah a múlt hét végén három telt házas koncertet adott a Puskás Arénában, és mindegyik alkalommal szép számmal jelentek meg hírességek. A Fidesz politikusai mellett Szoboszlai Dominik, Magyar Péter, Vitézy Dávid és David Pressmann amerikai nagykövet is kíváncsi volt, milyen műsorral készül a rekordokat sorra döntögető fiatal zenész.

Az előadót övező rajongás egyre nagyobb méreteket ölt, jól mutatja ezt, hogy a Tisza x Azahriah kollekció megjelenésekor a legelkötelezettebbek már csütörtök este tízkor elfoglalták a helyüket a budapesti Astoriánál található Tisza-üzlet előtt.

A koncerteken a fenntarthatóság jegyében repoharakban kapták italaikat a rajongók, melyek a helyszínen mindössze 500 forintba kerültek. Azahriah növekvő kultuszának újabb bizonyítéka, hogy a tripla koncerteken használt fekete-fehér műanyag poharakat egyesek 10 ezer forintért árulják jelenleg a Vinteden, de akadnak, akik „csak“ 5000 forintért próbálnak továbbadni rajtuk. 

reddit, azahriahvinted, azahriahvinted, azahriah
Galéria megtekintése
(3)

Emellett a limitált kiadású Azahriah-féle Tisza-cipők is gazdát keresnek, ám az 50 ezer forintos árnál jóval többet kérnek értük: egyes Vinted-felhasználók 120-130 ezer forintért kínálják az énekes által tervezett sneakereket.

Forrás Vinted