2024.5.26 11:53
Olvasási idő 0:34
Szöllősi Anna

Nicki Minaj az Instagramon élőzte végig, ahogy drogbirtoklás miatt letartóztatják

ARCOK DROG NICKI MINAJ RENDŐRSÉG

Drogbirtoklás gyanújával letartóztatták Nicki Minaj-t az amszterdami repülőtéren, aki dokumentálta és az egész világgal is megosztotta a történteket.

Nicki Minaj épp Manchesterbe igyekezett egy fellépésre, amikor lekapcsolták a rendőrök az amszterdami reptéren, azzal a gyanúval, hogy drogot szállít. Az énekesnő mindent megtett annak érdekében, hogy az egész világ tudtára adja az incidenst – írta meg a 24.hu a CNN nyomán. 

Minaj feltöltötte a közösségi oldalaira, amint a Amszterdam-Schiphol repülőtéren beszélget a rendőrökkel, miközben a kezében a telefonját tartja. Ebben megemlíti, hogy előre tekert füves cigiket találtak nála, majd hallhatóan felszólítják, hogy szálljon be egy rendőrségi furgonba. Amikor rákérdez, hogy miért, akkor egy rendőr közli vele, hogy „le van tartóztatva drogok szállítása miatt”.

Az amszterdami hatóságok később arról tájékoztatták a nemzetközi sajtót, hogy a Schiphol repülőtéren letartóztattak egy 41 éves amerikai nőt könnyű drogok birtoklása miatt, és jelenleg őrizetben van. Azóta a közleményt frissítették, amiben azt írják, hogy a könnyű drog exportjának gyanúja miatt őrizetbe vett nőt szabadon engedték. Az énekesnő pénzbírsággal megúszta a dolgot.