2024.5.14 11:18
Olvasási idő 0:52
Masszi-Rigó Csilla

Elhalasztják Szoboszlai Dominik arénás közönségtalálkozóját, sokat kell várni a következő alkalomig

SPORT FOCI LABDARÚGÁS SZOBOSZLAI DOMINIK

Az Eb-felkészülés miatt elmarad a "Szoboszlai Live" nevű esemény a Budapest Sportarénában, várhatóan 2025 nyarán fogják pótolni a közönségtalálkozót.

Elmarad Szoboszlai Dominik május végére tervezett közönségtalálkozója, jelentették be az esemény szervezői a program hivatalos oldalán.

A Szoboszlai Live névre keresztelt program oldalán olvasható közlemény szerint a Budapest Sportarénába május 30-ra meghirdetett eseményt a labdarúgó-Európa-bajnokságra való felkészülés miatt halasztják el, a döntést közösen hozta meg a Magyar Labdarúgó Szövetség a szervezőkkel és a magyar csapat játékosaival együtt. 

Elmarad a Szoboszlai Live
Forrás Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

A közönségtalálkozót előreláthatólag 2025 nyarára tolják el, hogy a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes Eb-felkészülést biztosítsanak a válogatott számára – írják a a közleményben.

„Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával“ – mondta a szervezők képviseletében Esterházy Mátyás.

Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat, így az esemény várhatóan új időpontban, 2025 nyarán kerül majd megrendezésre, ezáltal is segítve a válogatott teljesen zavartalan, idei EB-felkészülését

– írják az esemény főoldalán.

A szervezők mindenkinek automatikusan visszafizetik a belépők árát, erről pedig értesítést is küldenek a jegyvételkor megadott emailcímre.

Kiemelt tartalom
Szoboszlai Dominik saját menüt kap a Mekiben Szoboszlai Dominik saját menüt kap a Mekiben 2024.5.9 11:50