2024.3.28 16:35
Olvasási idő 0:36
Krajnyák Petra

Hamarosan személyesen találkozhatsz Szoboszlai Dominikkel, aki még a kérdéseidre is válaszolhat

SPORT FOCI LABDARÚGÁS SZOBOSZLAI DOMINIK

Május 30-án a teljes magyar válogatott és több meglepetésvendég is ott lesz a Papp László Budapest Sportarénába szervezett közönségtalálkozón.

Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, írja az MTI.

Az eseményre május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor, ahol a Liverpool magyar válogatott futballistája – akinek új tetoválása kisebb médiaszenzációt keltett – élő beszélgetés során válaszol a kérdésekre.

Szoboszlai Dominikon kívül a színpadon ott lesz a teljes magyar válogatott, sőt, további meglepetésvendégekre is számíthatnak a vendégek. A jegyértékesítés április 10-én 10 óra 10 perckor kezdődik.

A magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccses veretlenségi szériát tudhat maga mögött, mióta Szoboszlai a kapitány, ezzel Európában a magyar futballválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat jelenleg. Legutóbb március 22-én Törökországot, 26-án pedig Koszovót győzték le barátságos meccsen a Puskás Arénában. Utóbbi után történt az állítólagos incidens a Jólvanezígy műsorvezetője és a volt jobbikos politikus, Szabó Balázs között.