2024.2.6 15:43
Olvasási idő 0:31
Krajnyák Petra

Egész mellkasát beborító tetoválást csináltatott Szoboszlai Dominik

SPORT SZOBOSZLAI DOMINIK TETOVÁLÁS

A focista mellkasát díszítő alkotást Törőcsik Dániel tetoválóművész készítette.

A Liverpoolhoz igazolt magyar focista tekintélyes méretű mellkastetoválást csináltatott, méghozzá a szintén nemzetközi hírnévnek örvendő Törőcsik Dániel tetoválóművésznél.

A tetováló Instagram-posztjából arra következtethetünk, hogy a több napon át készített tetkó még koránt sincs készen. Törőcsik Dániel szerepelt az RTL Árulók című műsorában, korábban pedig Gaál Kristófot alakította az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban.

A közösségi médiában megosztott képek alapján a focista testét már egy világtérkép is díszíti, melyen a számok és bolygók mellett egy hatágú csillag és egy, a népszerű goaelőadó, Astrix lemezborítóit idéző emberi test is látható. A sztárjátékos kulcscsontjai között a balance (egyensúly), szegycsontján pedig a faith (hit) szavak olvashatók.

A grafika közepén szereplő impossible (lehetetlen) felirat az eltérő betűtípusok alapján egyfajta szójáték is lehet, amely arra utalhat, hogy Szoboszlai előtt nincsenek lehetetlenek, de egyes értelmezések szerint akár „I'm possible“ jelentéssel is bírhat.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Törőcsik Dániel (@torocsik_daniel) által megosztott bejegyzés