2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Közélet
2022.12.17 17:22
Olvasási idő  0:31

Belehalt sérüléseibe az a nő, akit válságos állapotban vittek kórházba Asake londoni koncertjéről

Csütörtök éjszaka több százan akartak bejutni jegy nélkül az afrobeat-előadó, Asake koncertjére a londoni O2 Brixton Academyben, a tülekedést követően négy embert válságos állapotban szállítottak kórházba.

2022.12.17 17:22 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A kelet-londoni Newhamben élő, 33 éves Rebecca Ikumelo kórházban halt meg szombat reggel - idézte a londoni rendőrséget a BBC hírportálja. Egy 21 és egy 23 éves nő továbbra is válságos állapotban van.

 

A O2 Brixton Academy koncerthelyszín mély szomorúságról írt a halálhír hallatán.

 

London polgármestere, Sadiq Khan a Twitteren azt írta, összetört a szíve Rebecca Ikumelo halálírét hallva.

 

"Kulcsfontosságú, hogy a lehető leghamarabb lezáruljon a történtek kivizsgálása" - írta. A városháza együttműködik a hatóságokkal, hogy "biztosítsa, soha többé ne történhessen ilyen" - tette hozzá.

 

A tülekedésben összesen tíz ember sérült meg. A járókelők által készített felvételeken több száz fős tömeg látható a koncertterem előtt, ahogy rengeteg ember próbál betolakodni a bejáraton. A közlemény szerint többen zúzódásos sérüléseket szenvedtek, közülük két embert a helyszínen láttak el a mentők, nyolc embert pedig kórházba szállítottak, négyet közülük válságos állapotban.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: MTI Thumbnail:  Asake
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában közélet
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra