2024.4.16 18:02
Olvasási idő 0:52
Masszi-Rigó Csilla

Visszatér a McDonald's legcsípősebb hamburgere és falatkája

GASZTRO GYORSÉTTEREM HAMBURGER MCDONALD'S

Még erősebb és csípősebb formában tér vissza a sikeres, egyedül Magyarországon kapható hamburger.

A tavalyi nagy sikert követően új Erős Pistás szendvicsekkel várja vendégeit a hazai McDonald’s. A fogyasztók visszajelzéseit meghallgatva azonban idén az eddiginél még „pistásabb” formában érkeznek a burgerek.

Visszatérnek az Erős Pistás burgerek Forrás McDonald's

A két márka kollaborációja – a mekis szendvicsek és az ország egyik legismertebb csípős szósza között – a tavalyi év egyik nagy közönségkedvence lett. A vendégek közül azonban sokan jelezték, hogy szívesen vennék, ha a burgerek még csípősebbek lennének. Éppen ezért az étteremlánc termékfejlesztő csapata a visszajelzéseket meghallgatva alakított a termékek receptúráján.

Az időszakos termékek alapja ebben az évben is egy marhahúsos és egy csirkehúsos burger. A szezámmagos zsemlébe a hús mellett jégsaláta és paradicsom, Erős Pistás majonézes szósz, valamint panírozott Erős Pistás sajtkorong kerül. Az Erős Pistás szendvics hús nélkül is kérhető, így a vegetáriánus, vagy húst bármely okból nem fogyasztó vendégek is megkóstolhatják, hogy mit is kínál az étteremlánc idei csípős burgere.

Erős Pistás falatkák Forrás McDonald's

Azokra a vendégekre is gondoltak, akik szendvicsben nem, de snackként szívesen kipróbálnák a különlegességet, ők 4 vagy 6 darabos Erős Pistás sajtfalatot rendelhetnek, vagy akár salátafeltétként is megkóstolhatják azt.

Kiemelt tartalom
A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára A nagy vegán körkép, avagy 9+1 húsmentes kajálda Budapesten a Veganuár margójára 2024.1.20 9:16

A McDonald’s az idén is kíváncsi a fogyasztók visszajelzéseire, ezért egy csípősségfelelőssel is együttműködik a kampány ideje alatt Linczényi Márkó személyében.

Az időszakos termékek 2024. április 16-tól visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhetőek el. A McReggeli®-t árusító éttermekben az Erős Pistás termékek 10:30 után kaphatók, amelyek listáját ezen az oldalon találod.