A cikk a MOJO megbízásából készült.
2024.4.17 15:53
Olvasási idő 0:40

Csavard fel a hangerőt, hallasd és hallgasd a generációd hangját a REFRESHER X MOJO fülesein!

TECH-TUDOMÁNY FÜLHALLGATÓ MOJO REFRESHER

Úgy szól, mintha élőben hallgatnád, könnyű, sokat bír és még stílusos is. Megérkezett a REFRESHER és a MOJO kollaborációja, a vezeték nélküli fülhallgatók csúcskategóriás darabja.

A generációd hangja nemcsak a neten, de már zenehallgatás közben is veled lehet, megérkezett ugyanis a MOJO és a REFRESHER Magyarország közös fülhallgató-kollekciója, amely bebizonyítja, mi nem feketében és fehérben látjuk a világot. 

A REFRESHER és a MOJO közös fülhallgatója csak arra vár, hogy kipróbáld. Forrás Marosi Marcell / REFRESHER Magyarország

Immáron másfél éve az a célunk, hogy inspiráljunk és edukáljunk titeket, mindeközben pedig szórakoztassunk is. A REFRESHER és a MOJO egyedi, vezetéknélküli fülhallgatójával a modern kor aktualitásait és trendjeit bárhova, bármikor magaddal viheted, mindeközben pedig igazi, prémium magyar gyártású terméket tudhatsz a füledben és a zsebedben is. 

Könnyű, strapabíró és sokáig szól! Könnyű, strapabíró és sokáig szól! Könnyű, strapabíró és sokáig szól! Mojo
Galéria megtekintése
(5)

A MOJO-t Mátrai Miklós fotográfus és reklámszakember alapította. Csapatával az egyedi formavilág megalkotása és prémium minőség biztosítása mellett arra törekszenek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek nem csak funkcionálisan, de stílusosan is kifejezik viselőjük egyediségét és trendiségét.

Kiemelt tartalom
Ez a fejhallgató 300K-ért még a tüdődet is védi – A hanyatló Nyugaton már árulják a futurisztikus fülest Ez a fejhallgató 300K-ért még a tüdődet is védi – A hanyatló Nyugaton már árulják a futurisztikus fülest 2023.5.4 16:02

A MOJO kínálatában egyaránt találunk fejhallgatókat, fülhallgatókat és hangszórókat, de még hordozható akksikat és telefontokokat is, emellett azonban még rengeteg kiegészítőt beszerezhetünk a MOJO Drop Store-ban. 

Ne maradj le a Refresher x MOJO kollaboráció egyedi darabjairól! Tedd stílusossá és trendivé mindennapjaidat egy prémium minőségű, magyar tervezésű fülhallgatóval, amíg a készlet tart!