2024.4.12 9:10
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Készül az Azahriah-film, de egyelőre a forgalmazó és a menedzsment sem akar róla beszélni

FILMEK + SOROZATOK AZAHRIAH FILMEK MAGYAR ZENE

Még idén ősszel mozikba kerülne a "Mi vagyunk Azahriah" című zenés film, amit a Lévai Balázshoz köthető Színfolt Film jegyez.

Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában, szúrta ki a Telex.

A zenés filmet a Lévai Balázshoz köthető Színfolt Film forgalmazza, és bár már a premier időpontját is kitűzték, egyelőre semmilyen információt nem közöltek annak tartalmáról.

Az adatbázis szerint november 28-án megjelenő filmmel kapcsolatban a portál megkeresésére a forgalmazó és az énekes menedzsmentje is azt válaszolta, hogy egyelőre nem kívánnak nyilatkozni. 

A Színfolt Film korábban olyan zenés filmeket forgalmazott, mint a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm, a 2016-ban megjelent, #sohavégetnemérős című Wellhello-film, valamint 2019-ben Like a Child címmel Fábián Juliról is készítettek egy dokufilmet.

A film a májusi tripla arénakoncert, és nyári fesztiválszezon után kerül a mozikba, bár utóbbi esetében meglehetősen kevés fellépést vállalt az énekes, akinek múlt héten jelent meg legújabb száma. Ugyanakkor a maroknyi fesztiválkoncert között fontos mérföldkő is szerepel: tíz év után ő lesz az első magyar előadó, aki kiemelt időpontban ad koncert a Sziget Nagyszínpadán.