2024.1.15 12:29
Olvasási idő 0:45
Szöllősi Anna

Azahriah még egyszer színpadra áll a telt házas stadionkoncertjei előtt

ZENE AZAHRIAH FESZTIVÁL KONCERT SOPRONFEST

Az ország jelenleg legnépszerűbb zenésze a SopronFesten ad koncertet.

A SopronFest a Facebook-oldalán jelentette be, hogy három telt házas koncertje előtt Azahriah még elvállalt egy exkluzív fellépést, és május 18-án, szombaton, fellép a zenei esemény nagyszínpadán. 

„Azahriah a Puskás Aréna előtt csak egyszer koncertezik: május 18-án a SopronFesten! 
Tavaly minden rekordot megdöntött, a fél ország az ő dalait hallgatja és százezrek várják a nyár eleji tripla Puskás Aréna showt. A koncerteket hónapokig tartó csend előzi meg: Azahriah sehol az országban nem lesz látható a Puskás Aréna előtt, egyetlen kivételt tesz: május 18-án a SopronFest Nagyszínpadára érkezik!“ – írják a szervezők. 

Azahriah, vagyis Baukó Attila, napjaink legnépszerűbb magyar előadója: először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A következő nagy mérföldkő, hogy első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában, a nagy érdeklődés miatt ráadásul háromszor és telt házzal, május 24-én, 25-én és 26-án.

Kiemelt tartalom
A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus 2024.4.23 18:21

A május 17. és 19. között futó, háromnapos fesztiválon Azahriah mellett Beton.Hofi, a Carson Coma, a Dzsúdló, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, T. Danny és a Valmar, illetve az Alle Farben és a Kraak & Smaak is fellép majd.