2024.4.8 9:41
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

The Sun: Folytatná az Úriemberek sorozatot a Netflix, de nem lesz egyszerű tető alá hozni a második évadot

FILMEK + SOROZATOK GUY RITCHIE NETFLIX ÚRIEMBEREK

Guy Ritchie alkotása az év egyik legsikeresebb sorozata a streamingplatformon.

Már folynak a tárgyalások Guy Ritchie Úriemberek című sikersorozatának folytatásáról – értesült egy forrásától a Sun. A bűnügyivígjáték-széria a streamingóriás egyik legnagyobb sikere volt az idén, ami négy hét alatt mintegy 44 millió megtekintést hozott.

Kaya Scodelario és Theo James a Netflix "Úriemberek" című sorozatában
Kaya Scodelario és Theo James a Netflix "Úriemberek" című sorozatában Forrás Netflix

A lap értesülése szerint a produkciós cég vezetői szeretnék, hogy Guy Ritchie újra együtt dolgozhasson az első évad legnagyobb sztárjaival, köztük Theo Jamesszel, Kaya Scodelarióval, Ray Winstone-nal, Daniel Ingsszel és az exfocista Vinnie Jonesszal.

Elég nagy kihívás lesz ugyanazokat a színészeket újra összehozni, de a Netflix vezetői nagyon szeretnének egy folytatást

– fogalmazott a lap által megszólaltatott „tévés bennfentes“, aki szerint a rendezővel sem lesz egyszerű dolguk, Ritchie-nek ugyanis több filmes projektje is van idén. Az viszont biztos, hogy az első évad sikere után a Netflixnek az az érdeke, hogy folytatódjon a sorozat, ráadásul sikerült úgy lezárni, hogy még bőven legyen lehetőség továbbvinni a sztorit.

Az Úriemberek (eredeti címén: Gentlemen) sorozatot mi is szerettük, egy márciusi cikkünkben ki is fejtettük, hogy miért:

Kiemelt tartalom
Guy Ritchie beletúrt a fiókjába, elővette, amit eddig még nem használt, és működött – Úriemberek sorozatkritika Guy Ritchie beletúrt a fiókjába, elővette, amit eddig még nem használt, és működött – Úriemberek sorozatkritika 2024.3.16 10:43