2024.4.4 12:30
Olvasási idő 0:40

Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le a Dürerben

ZENE DÜRER KERT KONCERT PROGRAMAJÁNLÓ ZENE

A brit énekesnőből hamarosan akár egy új alternatív popikon is válhat. A Sum41 előtti koncertje után ezúttal szólóban tér vissza Budapestre.

Cassyette igazi lázadó dalszerző, aki olyan előadókkal turnézott már, mint a Bring Me the Horizon, a My Chemical Romance vagy éppen a Sum41, akik előtt már Budapesten is fellépett. A brit énekesnő zúzós zenéjével és egyedi megjelenésével akár a következő alternatív ikon is lehet, aki sikeres brit turnéja után április 23-án a Dürer Kert színpadát is megrengeti.

Cassyette Budapesten lép fel
Forrás Cassyette


Cassyette egy megalkuvást nem tűrő essexi zenész, aki fülbemászó alternatív rock és pop zenéjével hangosan és szégyentelenül követeli vissza a rock gyökereit. Cassyette kirobbanó energiái miatt megkapta a Heavy Music Awards „Legjobb feltörekvő előadó” díját is. A Kerrang magazin pedig egyenesen egy új alternatív popikonnak nevezte.


Abban mindenki egyetért, hogy érdemes figyelni a brit dalszerző-énekesnőre, aki már jó ideje ír más előadóknak is dalokat. 2022-es debütáló lemezét, a Sad Girl Mixtape-et bátorként és briliánsként jellemezték a kritikusok. Aki ott volt a Sum41 előtti fellépésén, az már nem fog meglepődni, hogy Cassyette minden fellépése nyers, energiától pulzáló előadás, április 23-án pedig csak az övé lesz a színpad első budapesti klubkoncertjén, a Dürer Kertben.