2024.4.2 12:48
Olvasási idő 0:49
Masszi-Rigó Csilla

Bejelentette új műsorait a TV2: Marics Peti mellé történelmi dráma és a Magyar Honvédséget népszerűsítő sorozat is érkezik

FILMEK + SOROZATOK REALITY SOROZATOK TV2

A "Megasztár" visszatéréséről már tudtunk, de a csatornán mutatják be a "Hunyadi" és a "S.E.R.E.G" című sorozatokat, jön a "Sztárban Sztár All Stars", Kasza Tibivel tér vissza a "Kísértés", T. Dannyval és Marics Petivel folytatódik a "Zsákbamacska".

Két állami támogatásból készült szuperprodukció is érkezik idén ősszel a TV2-re, derül ki a SorozatWiki podcastjából, amelynek vendége Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója volt. 

„Idén sok mindent máshogy csinálunk, mint tavaly. Picit kevesebb erőforrást biztosítunk a tavaszi szezonra, mert azt gondoljuk, hogy nagy csata lesz ősszel” – vázolta fel az idei tervet a programigazgató. Elmondta: az év második felében több új (valamint régi, de megújult) formátum érkezik a csatornára.

Hunyadi Forrás Orbital Strangers Project

Itt mutatják be a 15 milliárd forintos állami támogatásból készült, Hunyadi című sorozatot, illetve érkezik a S.E.R.E.G című, hetente jelentkező sorozat is, amely a Honvédelmi Minisztérium támogatásával készül 865 millió forintos állami finanszírozásból. A honvédséget népszerűsítő sorozat forgatása jelenleg is zajlik, premierdátuma egyelőre nincs.

Ahogy az már korábban kiderült, visszatér a Megasztár című zenei tehetségkutató, valamint egy új évadnyi Dancing With The Stars mellett idén készül egy Sztárban Sztár All Stars című műsor is, amelyben az elmúlt három évadban szerepelt hírességek csapnak össze egymással más hírességeknek öltözve. 

Kiemelt tartalom
A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika 2024.4.20 10:19

Ahogy azt már korábban bejelentették, húsz év után Kasza Tibivel tér vissza a Kísértés című társkereső, amely Thaiföldön játszódik majd. Ezen felül a Zsákbamacska című vetélkedő is folytatódik, Pápai Joci és Majka távozása után a műsornak négy házigazdája, Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó lesznek a műsorvezetők.