2024.3.21 13:25
Olvasási idő 1:03
Szöllősi Anna

„Arról szól az életem, hogy kritizálnak, úgyhogy néha visszaadom“ – Millie Bobby Brown álnéven hagy negatív visszajelzéseket

ARCOK MILLIE BOBBY BROWN

Millie Bobby Brown egy podcastben vallott arról, hogy mint bármelyik földi halandó, időnként ő is szokott negatív visszajelzéseket írni, amennyiben nem elégedett valamilyen szolgáltatással. Az internet népét eléggé megosztotta a vallomás.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things színésznője nemrég a Jessie Ware és édesanyja, Lennie Ware által vezetett Table Manners podcast vendége volt, amiben arról beszélt, hogy mint bárki más, ő is szokott elégedetlen lenni, aminek álnéven írt negatív értékelések formájában olykor hangot is ad. 

Arról szól az egész életem, hogy az emberek kritizálnak. Úgyhogy néha visszaadom.

Brown ezután két olyan esetet is felidézett, amelyik sértette az igazságérzetét. „Egyszer egy szállodában voltunk, és a nő félrehúzta a vőlegényemet, mondván: »Rendeznünk kell a fizetést«. Én meg úgy voltam vele, hogy »igen, rendezni fogjuk, de a tartózkodásunk végén«.“ 

Ezután elmesélte egy másik rossz élményét is, amikor egy idős hölgynek szeretett volna segíteni az egyik üzletben, de állítása szerint az eladó egyáltalán nem volt készséges vele. Ware ezen a ponton rákérdezett, hogy csak nem egy „Karennel“ van-e dolga (az angol nyelvű szlengben jellemzően azokat a fontoskodó, középosztálybeli, fehér amerikai nőket nevezik így, akik előszeretettel élnek vissza privilégiumaikkal), mire Brown azt felelte: 

Oké, Karen vagyok. Szerintem fontos tudni, hogy hol rontottad el, és mindig van hova fejlődni.

Az internet népét eléggé megosztotta az interjú. Míg egyes kommentelők szerint teljesen jogos, hogy a színésznő is fogalmaz meg konstruktív visszajelzést, sokan dühítőnek találták, hogy a 20 éves dollármilliomos olyan emberek munkáját kritizálja, akik talán minimálbérért – vagy legalábbis az övénél feltehetően jóval csekélyebb fizetésért – dolgoznak.